Månedsbrev-Gruppe 2-Oktober-Bodel01-11-2019 - 12:00

Så er efteråret kommet godt igang

Hej alle læsere.

Så gik oktober måned også.

Oktober måned er gået med at holde efterårsferie, nogen elever har været hjemme og resten tog på lejre i Hundborg, i Hundborg blev der slappet max af og hygget. Så alle elever var friske til at starte op igen.

Vi har afholdt afskedsreception for Mogens, da han har valgt at gå på efterløn. Han inviterede på brunch og hygge i pyramiden for alle, det var en rigtig hyggelig formiddag og lidt veramodigt.

Ellers har måneden kørt med de aktiviteter der nu er i løbet af ugen, onsdag bo træning og fri svømning, torsdag floorball.

Weekenderne er gået med en masse hygge og afslapning, hvor der også er blevet lavet halloween græskare, som vi havde lys i om aften. Der er også kommer godt gang i at lave perler igen hvilket eleverne hygger sig meget med.

Fra mandag d. 4 november starter boldspil op, hvor der vil blive spillet håndbold, fodbold og basketball for de elever der har lyst få pulsen op.

I november skal koret til koncert, så der skal øves en masse.

Venlig hilsen gruppe 2