Ugebrev - Køkkenlinjen - Uge 4325-10-2019 - 09:00

Den første uge med køkkenlinjen...

Kære Alle,

Velkommen på køkkenlinjen til Anna R, Maria, Astrid, Pelle, Fredrik og Ida

Vi startede mandag morgen uden dejlig morgentur, hvorefter Ida rigtig gerne ville være dagens hjælper, så det blev hun. Hun valgte bogstavet "A", som alle hjalp med at lave ord med. Efter formiddagspausen indrettede vi klasseværelset, så det blev rigtig fint. Over middag lavede vi en varm mælkedrik med appelsin og kardemomme. Vi lavede også ristede hasselnødder, der smagte som nutella. Og til slut lavede vi soyamandler. Vi sluttede dagen med at snakke og små-spise.

Tirsdag blev Maria dagens hjælper, og det var hun også rigtig god til. I midtermodulet kørte vi på Renovest for at købe diverse køkkenredskaber til køkkenet ovenpå, så det er klar til, vi kan kokkere der i næste uge. Over middag spillede vi billedlotteri, mens andre syslede eller spillede bold.

Onsdag stod på botræning i de forskellige grupper. Fredrik og Astrid var kreative i skolen og fik lavet nogle flotte malerier.

Torsdag gik turen i formiddagsmodulet til Netto for at købe et græskar til hver elev. Vi skal bruge dem i næste uge, hvor vi mandag har halloween-tema. Da vi kom retur til klassen, lavede vi 'klap det der er sundt'. Der kom to billeder op på smartboardet: et med sundt mad og et med usundt mad. Her skulle eleverne på skift med en fluesmækker klappe det billede med sundt mad. Det var ret sjovt. Over middag var der kor og motion på skemaet.

Fredag går pigerne fra køkkenlinjen til ridefysioterapi, imens Pelle og Fredrik er til svømning og har ugebrevstime.

Vi måtte denne første fredag på Køkkenlinjen springe over ugebrevstimen, da der i Pyramiden var reception for Mogens. Mogens har været pædagogisk afdelingsleder i rigtig mange år, og nu er han blevet gammel nok til at gå på efterløn, så det gør han fra i dag. Vi fik noget lækkert at spise til receptionen, og ønskede Mogens rigtig god efterlønstid.

God Weekend til alle fra Køkkenlinjen