Ugebrev - uge 41 - Gult hold11-10-2019 - 10:45

Vi har haft travlt med at afslutte vores GENBRUGSVÆRKSTEDER:-)

Vi klarede også cyklistprøven torsdag!!

EFTERÅRSFERIE . . jubii!!

Kære forældre :-)

ALLE elever skulle torsdag til cyklistprøve på skolen, hvor politiet kom og tjekkede de unge menneskers trafiksikkerhed :-)

Eleverne på GULT HOLD har forskellige kompetencer og cyklede derfor forskellige ruter til cyklistprøven. Mandagen brugte vi på cykeltræning og trafiklære. Over middag var der værksteder.

Tirsdag havde vi travlt med at afslutte de forskellige projekter med pallemøbler, puder og dåser. Vi skulle også rydde op i klassen, da den efterhånden lignede en genbrugsstation!! Nogle elever tog i RØDE KORS butikken og købte forskellige gamle puder, hvor vi brugte fyldet til de nye pudevår vi har syet. Over middag var eleverne på værksteder.

Onsdag havde alle travlt med bo-træning i deres grupper - Hanna lavede græskarsuppe til Gruppe 4 - over middag var der Bold-cafe`- Spille-cafe`- Kreativ-cafe`

Torsdag startede skoledagen med cyklistprøve, hvor vi havde besøg af Lars fra Løgstør politi. Alle elever fik tjekket deres cykler og gennemførte herefter cyklistprøven.

Bagefter fik GULT HOLD travlt med at plante blomster i de fine dåser, lave "sofaborde" af den oversavede tønde, lave pallesofaerne færdige og indrette klassen :-) Det blev SÅ fedt i klassen med alle de nye ting, vi selv har lavet :-)

Fredag var vi inviteret i Badeland i Rønbjerg - det var lige hvad vi havde brug for :-)

Nu ønsker vi jer ALLE en vidunderlig efteårsferie:-)

Efter ferien starter eleverne op på linjer, hvor al undervisningen kommer til at foregå resten af skoleåret - I vil få mere orientering efter ferien :-)