Ugebrev - uge 37 - Rødt hold13-09-2019 - 08:50

Genbrug med Anders And

Kære Alle,

Det Røde Hold: Ditte, Freya, Maria, Sasha, Astrid og Anne R.

Mandag startede med en frisk morgentur efter morgensang. Herefter var vi tilbage i klassen, hvor dagens hjælper fik styr på dato og dagens program. På rødt hold er de blevet super gode til at finde 10 ord, der starter med samme bogstav som dagens hjælpers navn. Efter formiddagspausen var dagens emne genbrug af papir, og hvordan det foregår. Vi rev em masse fine og sjove billeder ud af de Anders And blad, vi købte på Renovest. Dem limede vi på æsker og rammer, vi også havde købt derude. Det blev super flot, men vi blev ikke helt færdige.

Over middag var der værksteder

Mandags-læseværksted (Ditte, Freya)

Der blev læst på kryds og tværs. Ditte, Freya og Ida Marie fik også læst/hørt bøger på Gyldendals fagportal på ipad/PC. De elever, der havde nået at lave boganmeldelse på de læste bøger, fremlagde dem for alle de andre. Det var spændende at høre. Heldigvis nåede vi også at høre videre i ”Lille Per”.

Tirsdag arbejdede vi videre med at beklæde æsker og rammer med gamle Anders And blade. Det bliver super flot. Vi så også Shanes Verden, hvor Shane forvandlede gammelt skrald til flotte figurer og rekvisitter.

Over middag var der værksteder.

Torsdag stod i cyklens tegn efter formiddagspause, da vi jo skal være forberedte til cyklistprøven i starten af oktober. Vi gennemgik og øvede, hvordan man skal geberde sig i trafikken, når man er på cykel. Det røde hold består jo af 2., 3. og 4. års elever, så pigerne vidste næsten det hele i forvejen. Freya og Maria nåede også en lille tur på sofacyklen inden frokost.

Eftermiddagen gik med korøvning eller motion. Koret skal synge i kirken onsdag d.25.september i anledning af Limfjordsskolens jubilæum. Alle er velkomne :)

Fredag drog ridepigerne til ridefysioterapi, Sasha til svømning og Freya havde Musik og bevægelse med Ylle. I ugebrevstimen blev der gået til den med Ultra Nyt og ugebrevslæsning.

Det Røde Hold ønsker alle en skøn weekend.