Månedsbrev August - gruppe 230-08-2019 - 12:00

Så er skoleåret godt i gang.

Kære forældre.

Så er der gået endnu en måned her på Limfjordsskolen. Det har været en begivenhedsrig måned, hvor der er sket mange spændende ting, vi har også brugt måneden til at lære hinanden rigtig godt at kende.

Hver uge har vi nogle faste aktiviteter som eleverne kan melde sig på, hvis de har lyst.

Programmet for hver uge ser sådan her ud:

Mandag:

Hver mandag er der dans og fodbold, hvor er der mulighed for at få pulsen op og få grint en masse. Når vi har spist aftensmad er der mandags møde, et møde hvor eleverne bliver informeret om ugens forløb og hvor eleverne har mulighed for at komme med input til hvad de ønsker at lave i fritiden, samt de kan få lettet hjertet om stort og småt.

Tirsdag:

Om tirsdagen laver de forskellige grupper på Limfjordskolen aktiviteter, det kan være en film aften eller at lave bolcher, i tirsdags var det pandekager på bålet der blev lavet.

Onsdag:

Onsdag står altid i rengøringens tegn, her bliver der laver bo træning, gjort rent på værelset, ordnet vasketøj og handlet ind.

Om eftermiddagen er der fri svømning i Rønbjerg for dem der har lyst.

Torsdag:

Om Torsdagen starter der Floorball i Lanternen i Løgstør, det starter op den 12-9 og er et tilbud for alle unge i Vesthimmerlands kommune.

Fredag:

Om fredagen får eleverne tidligere fri, og de to weekendhold tager på skift hjem.

Fredag i denne uge er der forældre aften.

God weekend :)