Månedsbrev - Gruppe 3 - august - bodel30-08-2019 - 11:00

Så gik august.

Vi er nu snart i september, men i skal da lige høre hvad vi har lavet i den første måned af skoleåret.

Vi er alle kommet godt i gang. Både nye og "gamle" elerver i gruppe 3.

Vi har været på en helt fantastisk introtur som gik til Nymarksminde ved Vodskov. Der var kaniner, gæs, høns får, grise og mange andre klappedyr. Vi fik spillet fodboldgolf, været på opdagelsestur på Naturstien og snakket og grinet. Vi var afsted alle mand, både elever, pædagoger og lærere.

Derudover er vi i gang med mandagsdans og fodbold. Det er dejligt at få sig rørt. Ja rutchebanerne i Rønbjerg er også blevet prøvet af igen.

Som noget nyt i år, så begynder vi til floorball. Det blir hver torsdag aften og det kommer til at foregå i Lanternen. Limfjordsskolens idrætsforening er i samarbejde med DGI gået sammen om at starte et hold.  Alle unge i Vesthimmerlands Kommune kan være med til hvis de har lyst. Første gang er 12/9.

Som i sikkert har set, så er der jubilæumsuge på Limfjordsskolen. Det er uge 39. Her er der åbnet hus, koncert i Løgstør Kirke og stor fest om lørdagen. Vi håber i har lyst til at komme og fejre det med os. Vi glæder os ihvertfald meget til det.

I sidste og denne uge har vi nydt det gode vejr der pludselig viste sig. Så vi har da været ude og svinge pandekagepanderne over bålet. Og har man først fået gode gløder i et bål, så skal der selvfølgelig også ristes skumfiduser... Vi har ågså været aktive på vores terrasse. Der er blevet fjertet gamle planter og frisket op med nye og så er der kommet nye møbler.

I dag fredag har vi inviteret vores forældre til en kop kaffe. Vi glæder og til at se dem og fortælle om alt det der sker her på skolen og hvad vi kan se frem til.