< Tilbage

Månedsbrev - Gruppe 1 - august - Bodel30-08-2019 - 12:00

Et nyt skoleår er startet

Kære alle!

 

Så er det nye skoleår skudt godt i gang.

 

Vi er her i bodelen nu startet op på vores faste, frivillige fritidsaktiviteter som foregår om eftermiddagen. De forskellige tilbud ser således ud:

 

Mandag: Vores idrætsforening står for dans/gymnastik og herefter kan eleverne gå til fodbold. Når vi har spist aftensmad er der mandagsmøde, det er et møde hvor eleverne får diverse informationer og hvor de har mulighed for, at bringe emner op som de synes hele gruppen skal snakke om. 

 

Tirsdag: Grupperne skiftes til at stå for en aktivitet. Det kan f.eks. være alt fra hygge og spil i elevrummet til bolsjekogning. Tirsdag d. 27. lavede grupperne i fællesskab bål, hvor der blev lavet pandekager og ristet skumfiduser. 

 

Onsdag: Er der mulighed for at komme i badeland i Landal Rønbjerg feriecenter. 

 

Torsdag: Kan eleverne gå til floorball. Det foregår i Lanternen (Løgstør hallerne) og starter op torsdag d. 12/9. 

 

Vi har her i gruppen, budt velkommen til to nye døgn elever, samt en elev som er kommet til fra en anden gruppe. Derudover har vi i skoledelen også tilknyttet to nye dagelever. 

 

Vi har brugt august måned på at lære hinanden at kende, blandt andet gennem hygge og socialt samvær. Vi får set nogle film, spiller wii og uno, hopper på trampolin og vi har fejret en enkelt 18 års fødselsdag. Derudover var vi på en rigtig god introtur torsdag d. 22. Her tog vi en tur i Givskud zoo med efterfølgende spisning på Jensens bøfhus i Herning. Hvilket eleverne nød.

 

Husk: Vi vil meget gerne have besked omkring uge 42 og d. 1 + 2/1 senest på onsdag d. 5/9.

 

Rigtig god weekend!

Mange hilsner

Gruppe 1

< Tilbage