Ugebrev - Gruppe 4 - uge 3530-08-2019 - 11:00

God stil online!! Værksteder og Grønt flag -Grøn skole . . Wow!!

Kære Forældre.

I mandags arbejdede Gr.4 og resten af Gul Hold med "Go`stil online" - som de forrige år, har vi valgt at sætte fokus på hvorledes eleverne kommunikerer med hinanden på nettet og forsøger at præge dem til en større bevidsthed om deres brug af sociale medier!! Eleverne i Gr.4 var meget interesserede i emnet og bidrog fint med egne erfaringer. Olivia var i Vildsted Søgård.

Tirsdag startede hele skolen en nyt Tema i gang, som involverer alle på Limfjordsskolen. Vi vil være en GRØN SKOLE - og har tilmeldt skolen Grønt flag - Grøn skole - hvilket indebærer, at vi alle skal lære at agere mere miljøbevidst. Vi lægger ud med Temaet om AFFALD!! Alle personale og elever skal arbejde med Affald og Genbrug hele dette skoleår!! Vi må se, hvad det bringer med sig, det bliver spændende :-)

Til morgensamling var der oplæg om Grønt flag - Grøn skole, hvor eleverne bl.a. så en film om Miljørådets arbejde på skolen. De forskellige hold arbejder i skolen med Temaet hen over året. På det "gule hold" vil vi ind til efterårsferien arbejde på at få mere viden om affaldets ressourcer, genbrug og hvorledes, vi kan være med til at passe på miljøet i hverdagen.

Vi startede med en brainstorm, hvor det viste sig, at eleverne allerede ved en masse om at sortere affald, samt genbrug . . vi tegnede tavlen fuld af gode ideer . . . Efter 10-pausen gik vi på jagt efter affald i vores nærområde . . .efter 15 min kom eleverne tilbage med sække fyldt med affald, og vi begyndte at sortere . . .!! I kommer til at høre meget mere om dette :-)

Onsdag var eleverne i Gruppe 4, hvor de alle gjorde rent på deres værelser. Denne gang var det Hannas tur til at lave frokost. Hun kiggede i køleskabet og fandt pølser, bacon, æg og tomater . . .på google fandt hun en opskrift på Brunchtærte, som hun fik lyst til at lave til frokost. Hun gik i Fakta og handlede det ind hun manglede og med en smule guidning, fik hun fremtryllet en lækker frokost, som de andre i gruppen vældig godt kunne lide :-) Over middag gik eleverne i skole, hvor der var spille-cafe, kreativ cafe og Bold-cafe`.

Torsdag arbejdede vi igen med Grønt flag - Grøn skole.

Fredag var der svømmeundervisning, ugebrevstime og elevsamtaler :-)

Vi glæder os til forældremødet fredag eftermiddag, hvor vi vil fortælle meget mere om skolen :-)

Mange hilsener Gr.4 og Annemette