Ugebrev - Gruppe 1 - uge 3530-08-2019 - 10:56

Nye skolehold

Kære alle forældre og andr læsere

Blåt hold: (Anna S., Sif, Victor, Ida Sofie, Karla, Fredrik, Carl Emil, Ida Marie)

I denne uge startede vores nye farvede skolehold jo op, og på blåt hold er som udgangspunkt 1. års elever, som ikke har været igennem introperioden før. På blåt skolehold er både elever fra gruppe 1, 2 og 3, og vi har brugt ugen på at lære hinanden bedre at kende og få styr på det nye klasselokale og  holdets struktur.

Der er bl.a. blevet arbejdet med dagens hjælper, personlige skriveunderlag, dekorerering af vores dør osv. Derudover har vi nydt det gode vejr og spillet bold på multibanen.

Gult hold: (Thomas, Marius)

I mandags arbejdede Gul Hold med "Go`stil online" - som de forrige år, har vi valgt at sætte fokus på hvorledes eleverne kommunikerer med hinanden på nettet og forsøger at præge dem til en større bevidsthed om deres brug af sociale medier!! Eleverne i Gr.4 var meget interesserede i emnet og bidrog fint med egne erfaringer. Olivia var i Vildsted Søgård.

Til morgensamling tirsdag var der oplæg om Grønt flag - Grøn skole, hvor eleverne bl.a. så en film om Miljørådets arbejde på skolen. De forskellige hold arbejder i skolen med Temaet hen over året. På det "gule hold" vil vi ind til efterårsferien arbejde på at få mere viden om affaldets ressourcer, genbrug og hvorledes, vi kan være med til at passe på miljøet i hverdagen.

Vi startede med en brainstorm, hvor det viste sig, at eleverne allerede ved en masse om at sortere affald, samt genbrug . . vi tegnede tavlen fuld af gode ideer . . . Efter 10-pausen gik vi på jagt efter affald i vores nærområde . . .efter 15 min kom eleverne tilbage med sække fyldt med affald, og vi begyndte at sortere . . .!! I kommer til at høre meget mere om dette :-)

Grønt hold:

Vi har på grønt hold været afsted på dejlige oplevelser.

Mandag var vi ved gfjorden og drak varm cacao. Vi fik samlet skrald og det var ikke så lidt der lå rundt omkring.

Tirsdag havde vi cykeltrænig, og fik snakket om færdselsregler og vigtigheden af at have en cykel som er iorden.

Torsdag forberedte vi "fjordens dag", som er på tirsdag, hvir vi skal ud og udforske Limfjorden. Vi lavede forskellige interaktive ting for at finde ud af hvordan de mange forskellige dyr og planter er "bygget op".

Dejlig uge på det grønne drengehold :-)

Musikværksted Mandagsholdet.

Vi havde musik for første gang på musikværkstedet. Vi fik sunget, danset og lavet sammenspil, og det er en overraskelse som vi har gang i. Det får I at se senere i september…

Musikværksted tirsdagsholdet.

Vejret var fantastisk, så vi blev hurtigt enige om at flytte musikken udendørs. Vi fik samlet sangmapperne, pakket guitaren og afsted det gik til fællessang på den store grønne plæne tæt på fjorden. Det var fantastisk.

Læseværksted mandagsholdet (Sif, Anna)

Holdet tog til biblioteket og lånte tonsvis af spændende bøger, da det var supersvært at vælge. Så er vi klar til at monster læse næste mandag.

Læseværksted Tirsdag (Marius, Jacob)

Der blev læst, så det var en lyst. Marius læste selv i sin bog om Rasmus Brohave. Jacob læste højt i Bolle-Bob.

I ønskes alle en god weekend.