< Tilbage

Månedsbrev - Gruppe 4 - august - Bodel30-08-2019 - 12:00

Så er den "nye" gruppe 4 kommet igang. 

 

Søndag de 11/8 sagde vi velkommen tilbage til Josefine, Hanna og Olivia og velkommen til de nye elever Martin, Oliver og David. Alle kom godt på plads i løbet af eftermiddag og aften.

 

Den første tid bruger vi på at få alle de nye rutiner på plads og der er mange nye ting når man flytter i en ny gruppe. Hvornår står vi op, hvem laver morgenmad, hvornår skal vi gå op på skolen og meget meget mere. Det er gået rigtig godt den første uge så det tænker vi, at sådan fortsætter det da bare ;O)

 

Torsdag tog vi på Introtur som gik til Lego land. En dejlig dag hvor vi bla.var bag ved akvarierne og så hvad de fodre med og fik fortalt noget om de forskellige fisk.

Fredag var det så tid til at tage på en hjemmeweekend, alle kom retur søndag i højt humør. 

 

Ny uge og vi starter med at holde mandags møde, her kan alle lufte meninger og holdninger. Et fast emne er selvbestemmelse, hvad er det for en størrelse, hvad betyder det for den enkelte og for gruppen. Vi snakker også om ønsker til weekend aktiviteter og hvad der nu lige dukker op. 

 

Hver onsdag er der godt gang i rengøringen i gruppen. Alle har fælles pligter og der bliver arbejdet hårdt:-) Frokost tjansen går på skift og der bliver lavet forskellige spændende retter.

Vi har nu haft vores første "blive weekend" hvor der bla var vikinge marked, loppemarked og Løvernes Konge på programmet. Alle har budt ind med ønsker til mad og aktiviteter, der var jo fantastisk solskin så det var en dejlig weekend i gr 4.

Der er desværre tekninske problemer med vores billeder så dem må I undvære denne gang.

 

 

 

 

< Tilbage