< Tilbage

Ugebrev - uge 33 - gruppe 2 14-08-2019 - 14:29

Så er skoleåret skudt i gang i gruppe 2!

Halløj famillie, venner og bekendte


Så fik vi taget hul på endnu et skoleår i gruppe 2, og det går derudaf. 

Mandag brugte de "gamle" elever dagen på at gøre klasselokalet klar til om tirsdagen, hvor de nye havde første skoledag. Vi fik desuden noget motion og frisk luft, og der blev spillet forskellige læringsspil.

 

Tirsdag kunne vi så byde de nye 1. års elever velkommen i skole - og det var dejligt for både elever og lærere at lære hinanden lidt bedre at kende. Vi startede selvfølgelig skoledagen med morgensang og morgengåtur, hvorefter vi gik i klassen. Her fik vi gang i de faste rutiner med ugedag, dato, vejrudsigten osv. 

Efter formiddagspausen blev nye og gamle elever inddelt i hold, da vi skulle på mobilfotoløb i bodelen og på skolen. Det gik rigtig godt med at finde de forskellige steder og motiver, og alle nye elever kender nu Limfjordsskolen endnu bedre. 

Over middag blev eleverne præsenteret for de forskellige værksteder, som kommer til at ligge mandag og tirsdag over middag fra uge 35. Der er mange spændende muligheder, og alle eleverne har nu afgivet deres ønsker. Eleverne blev desuden introduceret til endnu et nyt tiltag i skoledelen - nemlig Onsdagscaféerne, som ligger onsdage fra kl. 13.00. Her kan eleverne frit vælge, om de ønsker at være med til boldspil, spillecafé eller kreativ café. 


Onsdag var der botræning i bogruppen om formiddagen, hvor der blev gjort rent på værelserne, handlet osv. Over middag var der som skrevet de forskellige café-tilbud i skoledelen, og det virker til at være et hit.


Torsdag var vi efter morgengåturen kreative. Alle kom i gang med at lave et skrivebordsunderlag. Her på skulle der selvfølgelig være billede af en selv, samt tektst og/eller billeder af ens livretter, yndlingsmusik, ting man godt kan lide etc. De blev rigtig fine, og flere blev helt færdige. 

Efter frokosten var der en flok gutter, der gik i gymnastiksalen og lavede boldspil. I klassen blev der arbejdet videre med skrivebordsunderlag, tegninger, opgaver og afslapning. En dejlig dag.


Fredag kørte en stor flok til svøming - meget spændende især for 1.års eleverne, da det var første gang. Herhjemme var der musik og bevægelse for de der ikke har svømning om fredagen, eller af den ene eller anden grund ikke kan komme i vandet lige i dag. Der er også en lille flok piger, som kører til ridefysioterapi i Aars.

Efter formiddagspausen gik vi alle til ugebrevstimen. Her bliver der snakket om ugen der er gået. Hvad har vi lavet, hvad har været godt, sjovt, spændende eller ... Vi skriver sammen det der skal stå i brevet og kigger billeder igennem.


Rigtig god weekend. 

Mange hilsner fra elever og lærere i gruppe 2 < Tilbage