< Tilbage

Ugebrev - uge 33 - gruppe 316-08-2019 - 10:30

Den første uge..

Hej folkens...

 

Så er vi godt i gang med skoleåret 2019/2020.

Allerførst skulle vi hilse på Mikkel, som er den nye lærer i gruppe 3. Det er dejligt, han er kommet. Og så var der dejlig gensynsglæde for alle os andre. Der var mange sommerhistorier, der skulle fortælles. Der kommer ingen 1. års elever i gruppe 3, men til gengæld er vi så heldige, at vi har fået Daniel og Sasha til at bo i gruppen. 

Vi er sammen i skolen med gruppe 3 de to første uger, før eleverne bliver delt i andre grupper. De 2 første uger starter vi med at gøre os klar til, Lars Betjent kommer og laver cykelprøve. Sashas cykel kom ind i klassen, så vi kunne se, hvad der skulle være på en cykel, for den er lovlig. Det var eleverne gode til. Efter middagspausen ville vi vise Mikkel lidt af Løgstør, mens andre spillede basket i klassen. Desværre blev vi fanget i en voldsom regnbyge, og selvom de var meget seje elever, der var med, blev vi nødt til at ringe efter Jesper i bussen...

Tirsdag cyklede vi, og vi var heldige med vejret. Efter middag skulle alle vælge de værksteder, de allerhelst vil på. Værkstederne starter op i uge 35. 

Onsdag er nu blevet til en botræningsdag. Det er vi jo selvfølgelig mega seje til. Vi får støvsuget, tørret støv af og alt det andet der hører med. Over middag var nogle af eleverne i spillecafe.

Torsdag var vi på introtur. Vi var på Nymarksminde, som er en slags mini-dyrepark med geder, kaniner, høns, kronhjorte, køer, gæs, kalkuner, grise, får og ikke mindst de sødeste kattekillinger. Vi spiste hjemmebragt grillmad derude, og spillede fodboldgolf. Det var var en rigtig dejlig dag med alle elever, pædagoger og lærere i gruppe 3. (Vi manglede kun Daniel der var på ferie med familien.) Og vi glæder os til at fortælle jer mere og vise billeder fra introturen på forældredagen.

Fredag var de fleste elever til svømning i Rønbjerg. Og et par stykker lavede gymnastik og cyklede.

 

Mange hilsner fra de friske i gruppe 3.

 

 

BODEL:

Vi glæder os til mandag. Der starter idrætsforningen op igen med dans og fodbold for den der har lyst til det.

På søndag når eleverne kommer tilbage fra weekend, vil der være en nyt ansigt i gruppen. Vi er så heldige at Sine skal være pædagog i gruppen. Derudover vil Bettina og Stina også være der. 

 

Om ikke så længe er der 50års jubilæum her på Limfjordsskolen. Vi glæder os meget til det og vi håber i vil komme og fejre det sammen med os. Der ligger mere inforation om det på hjemmesiden.

< Tilbage