Ugebrev - uge 33 - gruppe 416-08-2019 - 10:24

Et NYT skoleår er i gang. . . jubii!!

Kære Forældre.

Skoleåret er slået i gang og den nye Gruppe 4 er kommet rigtig GODT i gang i skolen.

Eleverne har været fantastiske  . . . :-) De har alle haft en god start og har taget godt imod alt det nye de er blevet præsenteret for i løbet af ugen.

De første to uger forgår undervisningen på gruppehold. Annemette (jeg) er kontaktlærer for alle elever i Gr.4. Jeg kender allerede 5 ud af 6 elever rigtig godt, hvilket selvfølgelig er en kæmpe fordel.

Vi startede mandag med at gennemgå den nye struktur og lave plakat til klassen, dette var alle meget optaget af :-) Efterfølgende blev holdet præsenteret for et nyt undervisningsmateriale, som vi skal arbejde med. Det hedder STYR DIT EGET SKIB, som en guide til unge med handicap. Vi kommer til at arbejde løbende med materialet. Vi startede med at snakke om, at vi alle er forskellige personligheder. Vi er sammensat af tusind forskellige ting. Tirsdag gik vi i gang med den første større opgave, hvor eleverne skulle lave deres eget LIVSTRÆ - de arbejde individuelt med opgaven. Vi har i ugen også fået tjekket cyklerne og været på vores første cykeltur ned til havnen.

Onsdag var første botræningsdag i Gr.4 - eleverne har i dette skoleår botræning hver onsdag i gruppen indtil middag. kl.13 møder de på skolen, hvor de kan vælge imellem 3 forskellige aktiviteter, som lærerne tilbyder. Det er "Kunst-cafe" - "Spille-cafe`" og "Bold-cafe`". Det gik super godt hele dagen.

Torsdag var gruppe 4 på Introtur til LEGOLAND :-) Vi havde en rigtig hyggelig tur og spiste på "Den kinesiske mur" i Viborg på vej hjemad uhmm.. :-)

Fredag var der svømning i Rønbjerg, som alle kender til. Herefter pause/rundstykker i pyramiden, morgensamling, undervisning, elevsamtaler og ugebrev i klassen.

Fra næste uge starter Olivia i praktik på Vildsted Søgård hver mandag og Josefine i praktik i skolens køkken hver tirsdag. Oliver og Hanna har også fået en lille køkkentjans hver i løbet af ugen. Alle er glade for det.

Vi takker alle (trætte elever) for en fantastisk skolestart - og ønsker jer alle god weekend :-)

Bedste hilsener Gruppe 4 og Annemette