<

Månedsbrev - Gruppe 3 - Bodel - Juni25-06-2021 - 12:00

Så er der tid til at holde sommerferie{#emotions_dlg.smile}

Det var dejligt at komme igang med juni måned, da vi igen måtte være sammen på kryds og tværs af grupperne.

Første onsdag i juni var der tid til at tage ud at opleve lidt. Nogle var afsted for at købe studentertøj og andre var ude at købe blomster til vores terasse. Turene blev slutte af med at spise. 

Vi var så heldige, at Lev-fonden gav et bidrag, så vi kunne få besøg af Bo og Nuller som sang og underholdte os. Det var dejligt med noget liv i huset. Arrangementet blev afsluttet med pølser og brød. 

Vejret var dejlig i weekenden i uge 22. Fredag eftermiddag blev der plantet blomster i krukker/solbadet og lyttet til musik på gruppens nye højtaler.

Onsdag i uge 23 holdt gruppe 3 afslutning på terassen. Der var bestilt mad fra slagteren og musikken spillende, og der blev sunget med på diverse sange. 

Lørdag var der et par friske piger, der stod for at puste et badebasin op og fylde det. Om eftermiddagen var der nogle, som var i Hvalpsund for at få dyppet fødderne i fjorden og spise is. Andre var hjemme og fik massage. 

Søndag var der tur til Vilsted Sø, hvor der var muligehed for at gå en tur i det dejlige vejr. 

Ellers er de sidst par uger gået med, at gøre klar til sommerferien, nogle elever har fået ordnet fødderne, været ved frisør eller købt nyt sommetøj. 

Vi sagde farvel til Ida i mandags, da hun skulle flytte ind på sit nye bosted.

I onsdags holdt vi sankt hans bål og grillede sammen med de andre grupper. 

I går eftermiddags var der traditionen tro, om eftermiddagen, fodboldkamp og vandkamp. Vi sluttede aftenen af med fest i pyramiden. Vi fik fejret Ditte og Niels samt alle de andre 3. års elever med sange og højt humør.

Vi siger farvel til Niels, som flytter videre efter sommerferien.

I ønskes alle en rigtig god sommer.

Mvh 

Personalt i gr 3
<