Ugebrev - Friluftslinjen - Uge 4508-11-2019 - 10:55

:-)

Hej til jer alle derude, der følger med :-)

Mandag lavede vi en ny morgenrytme.Den nye morgenrutine indeholder meget simpelt, at vi starter hver dag med at mødes i klassen inden gåturen, fremfor at mødes foran bodelen. Her præsentere vi dagens program mens vi klæder os på med efterhånden mere og mere tøj så vi kan holde varmen på gåturen. Det er dejligt at mødes i klassen inden gåtur, her sikre vi nemlig at alle kan holde varmen mens vi venter på at alle for klædt sig på.

Om formiddagen fortsatte vi med dyretema. Vi er igang med artskendskab hvor vi undersøger al verdens danske dyr som vi møder, og har mødt på vores ture rundt i den nære natur af Limfjordsskolen. Vi printer billeder af alle dyrene og bruger dem til en masse gode og sjove aktiviteter, hvor vi "dyr, for dyr" lære at genkende dem og hvad de hedder. Vi har også eksperimenteret med "ninja gang" på vores morgengåtur. Vi går så lydløst som muligt frem uden at larme. På den måde ser vi mange flere dyr end vi plejer, og nogen gange kommer de ret tæt på os -  og det er fedt!
over middag fortsatte vi med det daglige praktiske arbejde på vores udendørsarealer som dag for dag, bliver mere og mere indbydene og flotte bevæge at sig rundt på. Vi samler også genbrugstræ som vi bruge til at bygge sjove ting til vores friluftslivsplads bag skolen.

Tirsdag stod i fællesskabets tegn. Friluftsliv-holdet samledes i klassen til gennemgang af dagens opgaver, og derefter gik vi næsten i samlet flok dagens tur til udsigten ved stenen.

Efter pausen varmede vi op med en omgang kluddermutter. Næste udfordring var, at vi blev forbundet til et stort reb. Vi skulle så prøve om det kunne lade sig gøre at gå en tur, mens vi var "bundet" sammen. Det blev til en sjov gåtur rundt om skolehuset - med en dejligt og fornøjelig pause med OPEN AIR koncert fra musiklinjen. Tilbage i klassen fik vi alle et par arbejdshandsker, som vi skrev navn på. Dem kan bruge, hver gang vi skal arbejde udenfor.

Over middag arbejdede vi videre i de tre værksteder. Det er en kæmpe fornøjelse at se, hvordan mange af eleverne bare går i gang med arbejdet og knokler på i hele timen! Det er de seje fra Friluftlivs-linjen!

Onsdag stod den på botræning for alle eleverne.

Torsdag fortsatte vi arbejdet med de faglige opgaver, hvor vi fortsatte med talforståelse. Ví arbejdede med vægtklasser, bl.a. gram og kilogram, og andre arbejdede med "styr mig eget skib" et undervisningmateriale, der handler om at styre sit eget liv og handicap. Over middag var der kor for de elever, der går til kor. Resten var ude at gå en tur eller i gymnastiksalen og lave motion.

Fredag var vi til svømning, hvor vi fortsat træner til svømmestævnet i februar. Derfor blev der taget tid, imens eleverne svømmede, så hurtigt de kunne! Der blev svømmet flere forskellige discipliner. Rug, bryst og crawl. Tilbage på skolen havde vi morgensang og ugebrev, inden vi ønskede hinanden god weekend.

Rigtig god weekend ønskes I alle fra elever og personale fra Friluftslivslinjen.

Ps. Husk at der er julekoncert med Limfjordsskolens kor i Løgstør Kirke d.12/12 kl.19.00 og efterfølgende kaffe/kage på skolen. Derudover er koret blevet inviteret til at give koncert i Overlade Kirke d.20/11 kl.19.00, og det har vi selvfølgelig sagt JA til. Alle er velkomne!