Månedsbrev - Gruppe 4 - september - Bodel04-10-2019 - 12:00

Livet er dejligt, og stort hurra til vores skole ;O)

Månedsbrev september

Hver uge har vi nogle faste aktiviteter som går igen.

Mandag aften holder vi mandagsmøde, som er elevernes møde. Her er der mulighed for at snakke om alt og få vendt ting med gruppen som er vigtige. Det er også på mandagsmøderne vi fordeler de praktiske opgaver der er i gruppen. Et fast punkt er selvbestemmelse, da det er vigtigt at vide hvilke rettigheder man har som menneske. Lige så vigtigt er det at vide noget om hvordan man forvalter dem.

Tirsdag har vi i gruppe 4 madklub, hvor eleverne på skift laver aftensmaden. Nogle tirsdage er der fællesaften på skolen, hvor grupperne på skift arrangerer en aktivitet.

Onsdag er der så mulighed for at tage med til Rønbjerg og svømme og torsdag er der tilbud om at spille floorball i Lanternen i Løgstør.

September måned startede med LIVØ dagene, vi tog afsted efter botræningen onsdag d 4/9. Temaet for dagene var ”stormester” så onsdag aften så vi et afsnit af tv-programmet så vi var klar på næste dags udfordringer.

Torsdag var vi rundt til forskellige opgaver i hold, vores hold var elever og personaler fra Limfjordsskolen, vi var 13 i alt, og vi vandt en bronze medalje, sådan. ;O)

Om aftenen var der fest i synagoen med livemusik og dans, fredag skulle vi med færgen hjem igen kl. 10.00. Vi havde aftalt at fredag aften skulle være en afslapnings dag oven på turen, det trængte alle til. Lørdag var vi på skolen og spise aftensmad og enkelte deltog i den efterfølgende sofacykelringridning, det var hyggeligt.

Søndag kørte vi til Skulpturparken i Blokhus og så både, sand, beton og træ -skulpturer, temaet var Vikingerne. Det var nogle imponerende sandskulpturer og vi nød det dejlige solskinsvejr. Bagefter kørte vi ned til vandet og gik en tur i den friske vind før vi sluttede af i Pandrup på et kæmpe kræmmermarked.

Lørdag den 21. tog vi en tur i storcentret og osede, vi var også i Ikea og så blev der slappet af da vi kom hjem igen. Søndag var stor bagedag, der skal bages kager til åbent hus næste torsdag og lørdag, ifb med 50 års jubilæet.

Jubilæumsugen.

I uge 39 har vi arbejdet på tværs af skole og bodel, så vi kan lave en masse spændende aktiviteter ifb med vores 50 års jubilæum. Alle har arbejdet sammen for at vi får en super fejring af jubilæet. Vi har ændret på interieøret i vores stue så det fik lidt mere stil ala 1969. Vi har også fremstillet batik t-shirts, bagt kringle og lavet gammeldags æblekage. Kagerne fik I jo serveret om onsdagen efter koncerten i kirken, og når vi selv skal sige det så smagte de virkelig godt.

Torsdag var der reception og åbent hus på skolen som vi også deltog i og så sluttede vi af med fest i Lanternen lørdag. Det var et brag af en fest med lækker mad og et fantastisk band der spillede op til dans.

Vi kunne få taget billeder ala 1969 og der var et lykkehjul, med mange god præmier, så vi kan vist godt sige vi har fået fejret os.

I den sidste uge her har vi slappet lidt af oven på sidste uges arbejde med vores jubilæum, vi har haft vores faste aktiviteter og rutiner.

I hører nyt fra os sidst i oktober

Hilsen Gruppe 4