Ugebrev - uge 9 - Musik- og kunstlinje05-03-2021 - 10:00

Vi er i sving igen efter ferien . . med kunst og  musik :-)

Vores film om Havets mor er færdig lige om lidt . . uhh :-)

Kære Forældre

Mandag, første dag tilbage igen efter en ferie. Vi fortsatte, hvor vi slap inden ferien - nemlig med vores Grønlandstema. Vi havde indkøbt noget, der hedder Silk Clay, som bedst kan beskrives som en kombination af modellervoks og skum.. ja, det lyder mærkeligt, men det var nu engang rigtig nemt og sidde og arbejde med i hænderne. Vi skulle nemlig lave skulpturer, nærmere bestemt skulle vi lave Tupilaq'er - en slags Grønlandsk talisman, der kan beskytte en, eller skræmme dine fjender væk. Der blev lavet en masse fine tupilaq'er med hver deres særlige udtryk. Efter frokost udnyttede vi det gode vejr og hoppede en tur på jernhesten.

Tirsdag var der musik og kunst på programmet.

Musikholdet startede med en gåtur og Ultranyt. Der var mange spændende nyheder at snakke om; nye coronaregler som trådte i kraft d.1/3, hvordan ser det ud i resten af verden med smittetal og vaccinationer, og at mange unge er ensomme i denne coronatid hvor de ikke kan se alle deres kammerater. Vi føler os heldige på Limfjordsskolen, fordi vores skole kører næææsten som den plejer. Efter formiddagspausen sang vi startsang og dansede som vi plejer, og herefter arbejdede vi med gospel og øvede sangen: "Oh Happy Day". Og det blev også til lidt øvning af de grønlandske sange, som vi snart skal præsentere for resten af skolen. Over middag snakkede vi om IDOLER, og hvem eleverne hver især kunne tænke sig at "undersøge nærmere". De skal nemlig lave hver deres fremlæggelse om deres eget idol for klassen. Freya valgte Rasmus Bjerg, David: Kim Larsen, Sif: Rasmus Seebach, Jakob: Thor Mikkelsen og Nanna: Rollo og King. Anna og Sebastian var desværre freværende, men de må vælge senere.

På kunstlinjen startede vi dagen med en frisk morgengåtur - dejligt med forår i luften:-) Senere så vi Ultra Nyt sammen og snakkede om de aktuelle emner.

Efter 10-pausen færdiggjorde eleverne deres cementskulpturer - de blev belagt med bronce eller perlemor. Skulpturerne er blevet meget flotte - eleverne har arbejdet meget tålmodigt og omhyggeligt i forløbet. Herefter forsatte vi med at fremstille tupilakker ud af Silk Clay - eleverne lavede super flotte og personlige tupilakker :-)

Over middag var vi alle ude at cykle/gå en forårtur - det var skønt.

Onsdag var der botræning og cafeer over middag.

Torsdag:

Torsdag blev der lavet faglige opgaver, hvor der blev læst og arbejdet med pengekendskab. Der blev set ultranyt og selvfølgelig gået morgentur.

Imens der blev knoklet med opgaverne, arbejdede en lille gruppe sammen med Thomas om at færdiggøre vores Stop Motion projektet, hvor der liiiige skulle laves det sidste..... Den bliver god :-D

Efter frokost var der motion, cyklerne blev fundet frem og luftet i det fantastiske vejr

Fredag var der gåtur og motion i gymnastiksalen, Ultra Nyt og Ugebrev.

Rigtig god weekend ønsker vi jer alle.

Mange hilsener Musik - og kunstlinjen :-)