Månedsbrev-Gruppe 2-Jan-Bodel13-02-2021 - 17:03

Så er det nye år kommet godt igang : )

Hej Alle der læser med.

Så er der taget godt hul på det nye år. Vi er jo desværre stadig ramt af Corona restriktioner, hvilket gør alle de ting vi plejer at lave, er aflyst eller med begrænsninger. Dette er dog ingen hindring for, at vi gør alt for at hygge os alligevel. Alle elever taget det så flot og vi får alle de bedste ud af det.

Vi har fået et nyt Air hockey i elevrummet, det bliver brugt flittigt. Elevrummet bliver også brugt til at høre musik, tegne, lave perler eller spille spil.

I weekenderne er der blevet hygget med hjemme bowling og efterfølgende var der biograf i elevrummet. Vi har fuldt VM tæt og set kampene. Nogle af dem på store skærm, hvor vi fik pizza til.  Sneen er også kommet til Løgstør her i januar. Så der er blevet bygget i det og gået smukke ture. Om mandagen er der kommet et hold med stolegymnastik, til dem der har lyst til at få lidt sved på panden.

Vi ser frem til vinterferien, som er lige om hjørnet, hvor nogen skal hjem og andre på lejr.

Mange hilser fra

gruppe 2