< Tilbage

Månedsbrev - Gruppe 4 - November - Bodel27-11-2020 - 12:00

Vi er i julestemning :O)

Hvor er det dejligt at julen nærmer sig, vi har noget godt at se frem til og vi kan julehygge lige så meget vi har lyst til. Og det er ikke spor for tideligt er vi helt enige om i gruppe 4;O)

 


Vi er gået "all in" på julepynten i år, både hjemmelavet og købt. Der er kommet juledug, julepudebetræk på og guilander i loftet. Der er købt julelys til vores have så her er så hyggeligt, og så er vi i gang med at julebage.  Vi høre julemusik og ser julefilm, nu glæder vi os til julekalenderne. 


 

I november har Oliver og Olivia haft fødselsdag, stort tillykke til dem. Vi fejrede Oliver i gruppen med pizza og lagkage. I forbindelse med Olivias fødselsdag var vi i Ertebølle og spise pandekager, for nu måtte vi gerne tage ud af huset igen. 


 Vi har sunget julen ind sammen med Gruppe 1 og Ylle. Så nu kan vi alle de gode julesange og skråler med.

 

Onsdag d. 25. november afholdte vi vores julefrokost i gruppen med lækker julemad og pakkespil. Oliver blev den helt store vinder til pakkespillet med 6 stk. Alle andre fik 1 eller 2.

David var så heldig at finde mandlen. Vi har ham dog mistænkt for at snyde lidt, for det var ham der puttede mandlen i skålen til at starte med;-)

Om aftenen var vi på skolen til julehygge hvor vi lavede julepynt.  

29. november tager Mette imod i gruppen.

13. december tager Lotte imod i gruppen.Vi ønsker jer alle en dejlig december

Mange hilsner 

Gruppe 4

 

 

< Tilbage