Ugebrev - uge 46 -Gruppe 412-11-2020 - 09:13

Mere om Grønland og små julerier . .!!!

Kære forældre og andre.

Som I ved har eleverne i denne uge haft undervisning gruppevis, så derfor har Gr.4 været på Valmuevej hele ugen, hvor undervisningen har foregået.

Olivia har vi manglet i denne uge, men hun valgte at rejse hjem, da de nye restriktioner blev indført i sidste uge.

Vi har hver dag startet med morgensang og Nyheder frem til kl.10.

Herefter har eleverne arbejdet videre med opgaver om Grønland og Dyreliv i Grønland.

Tirsdag skulle vi se en ny film fra 2016 Mit Grønland, som handler om en dansk lærers møde med livet og kulturen i en lille bygd i Nordgrønland. Filmen skildrer på en fin måde de kulturelle forskelle med respekt for de grønlandske værdier og traditioner. Endvidere er filmen en meget storslået naturfilm, hvor man oplever fangerkulturen og dyrenes betydning for grønlændernes eksistens.

Med udgangspunkt i filmen snakkede vi om fordomme, mod, respekt og værdier.

Både mandag og tirsdag gik vi en lang tur over middag, hvor Marius fik travet med sin racerunner. Tirsdag sluttede vi af med projekt: GUIRLANDE!! De unge havde bedt mig bestille glanspapir, så de kunne komme i gang med julerier i gruppen - jeg har dog "forbudt" julemusik i undervisningen indtil d.20.nov!!!

Onsdag havde eleverne botræning, hvor Pia var i gruppen.

Torsdag rykkede test-enheden igen ind på Limfjordsskolen!! Efter Ultra Nyt gik vi hen på skolen og blev testet endnu engang - svar på Covid-19 testen skulle være klar i løbet af fredagen!! Vi gik en længere tur, nu da vi var kommet ud. Pausen blev rykket - men eleverne nåede alligevel at arbejde videre med opgaverne til Dyreliv i Grønland.

Svømning, ridning og fysioterapi er aflyst i denne tid, så derfor går vi lange ture i stedet - også denne fredag morgen!! Heldigvis havde Heidi sendt rundstykken med til gruppen, som vi kunne nyde i pausen. Herefter så vi Ultra Nyt og gennemgik ugebrevet.

Vi ønsker jer alle en rigtig god weekend - vi glæder os til at se Olivia igen i næste uge.

Fra på mandag forgår undervisningen igen på skolen på de "farvede hold" - det bliver rart :-)

bedste hilsner Annemette og  Gr.4