< Tilbage

Ugebrev - Kunst og Samfundslinjen - uge 531-01-2020 - 10:31

En uge med fast rytme på Kunst og Samfundslinjen

Kære familie, venner og bekendte 

Mandag var alle mand ombord på linjen - og David og Emilie var igen i praktik. Efter morgensang var det tid til nyhederne, både de lokale og de internationale ude fra verden.

Om formiddagen blev der arbejdet videre med vores filmprojekt. Flere havde lavet nye optagelser, som vi fik set igennem og vurderet. Vi fik desuden lavet flere optagelser, som skal med i den samlede video. 

Over middag stod den på motion i den friske luft. 

Tirsdag arbejdede vi med FN´s Verdensmål - Vi tog fat på emnet om SUNDHED og trivsel. Vi snakkede om Fysisk, Psykisk og Social sundhed. Vi snakkede om vilkår, som vi ikke selv har indflydelse på, og ting vi kan forsøge at ændre på i vores liv. Vi snakkede om vigtige betingelser for fysisk sundhed - f.eks at vi får mad og drikke hverdag. Vi snakkede om nødvendigheden af VAND og hvorledes hygiejnen er vigtig for vores sundhed. Vi så en lille film fra Tanzania hvor familien skulle gå langt for at hente vand og hvor heldige vi er i Danmark. De sanitære forhold er meget forskellige i verden. 

Onsdag var Freya igen til svømning i Slette Strand. 

Torsdag var der fuld gang i kunstlokalet. Eleverne er i gang med at fremstille "glasdråber", som vi skal bruge til udsmykning.

Fredag var det sidste gang med svømning inden svømmestævnet på tirsdag i Aars. Fra linjen skal Oliver, David W., Emilie og David H. svømme til stævnet. 

Hjemme på skolen blev der arbejdet med musik og bevægelse sammen med Ylle. 

Vi beklager, de få fotos . . men vi har arbejdet så koncentreret at vi har glemt at tage billeder!!

Ha en rigtig god weekend. 

Mange hilsner fra os alle på Kunst og Samfundslinjen 

< Tilbage