< Tilbage

Månedsbrev - Gruppe 4 - januar - Bodel31-01-2020 - 12:00

Så er 2020 godt igang i gruppe 4.

Efter en dejlig lang juleferie er vi alle klar til at tage hul på det nye år. 

 

Vi har 2 nye aktiviteter igang i gruppen, som vores voluntører står for. Steffi har startet en work shop hvor vi kan lave kostumer til maskebal, det foregår på skolen tirsdage om eftermiddagen. Vi skal til maskebal i Skovsgaard den 27. februar og temaet er "Sport". 

 

Sabine har været i gruppen 2 gange og undervist os i at give massage til hinanden og til os selv, det har været nakke massage og hånd massage. Den aktivitet fortsætter oppe på skolen tirsdage når vi har været til maskebal. 

 

Mandage har vi møde, hvor vi bla. snakker om hvad der foregår i gruppen, om alle trives og ønsker til aktiviteter. Tirsdage er der aktiviteter på skolen og madklub i gruppen. Onsdag tager de fleste til svømning i Rønbjerg og torsdag er nogen til floorball i Lanternen. De unge mennesker har også på skift vaske dag i gruppen hvor de vasker deres eget tøj, nogen slår sig sammen.

 

 

I denne måned har vi i weekenderne bla. sovet længe ;O), været på tur til storcentret og Ikea. Vi har været til bowling, på gåtur langs vandet og spillet Just Dance. Og så har vi selvfølgelig set håndbold, vi holder jo både med Danmark og Island. 

 

Den 3. februar starter der en ny studerende i gruppe 4, han hedder Andreas og skal være her i 7 uger. Han kommer på besøg to dage i uge 5 for lige at hilse på os. 

 

Onsdag d. 29. januar fejrede vi Hannas fødselsdag, med jellybeans udfordring og så spillede vi et spil Hanna har hvor man risikerer at få flødeskum i hovedet ;O) En dejlig aften. 

 

Den  2. feb tager Lotte imod i gruppen og den 23. feb tager Mette imod i gruppen, begge dag er vi der fra kl. 17.30. 

 

HUSK SIDSTE FRIST FOR TILMELDING TIL PÅSKEFERIEN ER TIRSDAG 4/2 PÅ GRUPPENS MAIL

 

God weekend til jer fra gruppe 4. 

 

< Tilbage