Månedsbrev - Gruppe 3 - December - Bodel20-12-2019 - 12:00

SÅ BLEV DET TID TIL JULEFERIE..

Sidste månedsbrev i 2019.

December stod i juleriernes tegn. Vi startede med 1. søndag i advent som jo også var 1 december. Og hvad bedre end at starte med at pynte til jul og spise julemad.

Mandag den 2 startede der to nye her på Limfjordsskolen. Den ene er Sophia, som er studerende og skal være her i gruppe 3 det næste halve år. Den anden der startede er Majbritt. Hun skal være vikar på Limfjordsskolen i bodelen.

Onsdag den 4 var vi på juletur. Vi var i Aalborg Zoologiske Have. De havde pyntet flot op med en masse julelys. Derefter var vi på Jensens Bøfhus.. Det var en fantastisk tur.

Derudover hygger vi bare generel hver dag. Her i december er der jo julekalendere - både dem i tv, men også dem vi skal åbne hver især. Vi hygger med god mad, stearinlys, spil og besøger de andre elever i de andre grupper.

Torsdag den 12 var der jo julekoncert i Løgstør Kirke. Det var en fantastisk koncert og hvor var det hyggeligt med dem der kom og besøgte os.

Da vi var her i weekenden havde vi besøg af julemanden. Han kom med karameller med til os. Det var mega fedt lige at sige hej til ham.

Torsdag den 19 havde vi traditionen tro bankospil og julehygge i Pyramiden. Alle elever og de fleste medarbejdere var med. Der var hygge for alle pengene og bagefter var der juleeventyr ved pejsen. Ganske som vi plejer.

Da vores nuværende mail-system i Skolekom lukker pr. 31/12 2019, har vi oprettet nye mail-adresser for hver bo-gruppe.

Disse skal anvendes fra d. 1/1 2020

Gruppe 1: lf-gruppe1@vhkskole.dk
Gruppe 2: lf-gruppe2@vhkskole.dk
Gruppe 3: lf-gruppe3@vhkskole.dk
Gruppe 4: lf-gruppe4@vhkskole.dk
Limfjordsskolens hovedpostkasse er fortsat limfjordsskolen@vesthimmerland.dk

Vi håber at I alle får en fantastisk jul med venner og familie og et fantastisk nytår.
Vi ses i 2020.