Fabienne (Fabi)Fabienne (Fabi)Jeg hedder Fabienne Ehresmann og jeg er 19 år gammel. Før jeg kom til Danmark, har jeg boet i Wiesloch, en lille by i Sydtyskland. Jeg er tysker- og det er rigtigt, mit fornavn er fransk, så det kunne snyde dig! Selv om jeg ikke kan tale fransk, kender jeg mange andre sprog og jeg håber virkeligt, at mit danske sprog forbedrer sig meget i de næste fem måneder. Det betyder, at jeg allerede har arbejdet på Limfjordsskolen i fem måneder, hvor jeg hjælper lærer og pædagoger både i skole og i bodel. For tiden er jeg en del af Køkken- og Kommunikationslinje :)
Jeg værdsætter virkeligt at arbejde på Limfjordsskolen, og nu jeg er sikker på, at jeg tog den rigtige beslutning om at være en del af ESC! Sidste sommer dimitterede jeg fra gymnasiet i Tyskland men inden jeg starter på universitetet ville jeg gerne arbejde som volontør. Jeg havde allerede erfaring med at arbejde med handicappede mennesker, derfor valgte jeg at arbejde indenfor det område igen...Jeg fandt frem til Limfjordsskolen og tænkte, at det ville være de rigtige sted for mig! Selv om corona begrænser vores muligheder, beundrer jeg mine kollegers indsats med de handicappede elever! Mine kolleger er gode til at se muligheder og få det bedste ud af situationen!

PabloPabloHej mit navn er Pablo. Jeg er 22 år gammel. Jeg kommer fra Málaga i Spanien.
Jeg afsluttede min læreruddannelse i juni 2020. Jeg er uddannet i specialpædagogik.
Jeg ville gerne prøve at arbejde i udlandet, inden jeg søgte arbejde som lærer i Spanien.
Jeg fandt frem til Limfjordsskolen igennem organisationen ESC, og tænkte det ville være en god måde for mig at opleve et andet land ved at arbejde, som volontør. Det var også en måde for mig at lære, hvordan man i Danmark underviser handicappede elever.
Så nu er jeg i Danmark, hvor jeg lærer det danske sprog, den danske kultur og mennesker at kende.