<

Ugebrev - uge 25 - gr.119-06-2019 - 08:54

Undervisningsdifferentiering

Kære alle. 


Så er der faktisk ikke længe til, at vi siger tak for dette skoleår. 

I denne uge har vi haft emnedage mandag og tirsdag, hvor vi har været inddelt i forskellige skolegrupper på tværs af de fire bogrupper. For at gøre det mere overskueligt, har eleverne været inddelt i hold med forskellige farver, og der er blevet arbejdet med meget forskellige emner. Det har været spændende at være sammen med nye kammerater og måske endda andre lærere, end dem man plejer at være sammen med

ORANGE HOLD (Oliver P) arbejdede vi med trafiksikkerhed på cykel. Mandag snakkede vi om, hvad der skal være på en cykel for at den er lovlig. Vi så også lidt forskellige film om trafiksikkerhed. Tirsdag blev elevernes cykler tjekket. De så alle fine ud :) Både mandag og tirsdag over middag gik med cykeltur i området omkring skolen. 

På GUL HOLD (Oliver l., Martin, Marius, David, Kasper) har vi arbejdet VAND, som Tema. Mandagen gik med at undersøge, hvad vi bruger vand til. Eleverne blev sendt ud på skolen med deres telefoner for at tage billeder og tælle, hvor mange steder vi bruger vand. Herefter snakkede vi om forbrug af vand og lavede en stor planche af billederne. Over middag var holdet på besøg på Løgstør Vandværk, hvor Jette, fra Vandværket, fortalte om vandet bliver hentet op og pumpet ud til forbrugerne (os) i hele Vesthimmerlands kommune. 

Tirsdag arbejdede vi med Vildsted Sø, som er blevet genetableret i 2006 efter at have været drænet og anvendt som landbrugsjord i mange år. Vi fik en god snak om, hvad det betyder for vores gundvand. Vi tog til Vildsted sø, hvor vi skulle kigge på fugle, vandplanter og dyreliv i vandet. Der var meget at kigge på og eleverne var super engagerede. Vi havde taget madpakker med og spiste i det nye Madpakkehus ved søen. Det har været nogle super spændende dage :-)

Thomas har i denne uge været i praktik i Netto. Han har derfor ikke deltaget i skolens undervisning. 


Onsdag var hele gruppe 1 i Fårup Sommerland. Både elever, pædagoger og lærere. Vi fik bl.a. prøvet riverrafting, træstammerne, flagermusen (som Marius prøvede for første gang i flere år:) og lynet. Vi fik en velfortjent frokost på Spisehuset. Det var super hyggeligt. Kl 17.00 gik turen tilbage til skolen. En rigtig skøn dag og god afslutning i gruppen. 


Torsdag havde halvdelen botræning og den anden halvdel lavede mad til gruppen. Menuen stod på nudler og kylling i rød karry. Det var mega lækkert. 


Fredag var vi i badeland og bagefter fik vi rundstykker i gruppen. I ugebrevstimen fik vi læst ugebrev og spillet lidt wii. 


I næste uge er det sidste uge inden sommerferien, hvor der sker en masse andre ting i løbet af ugen. Onsdag tager gruppen hjem til Thomas i hans kolonihavehus. Her skal vi hygge med pølser over grill, kongespil og skumfiduser :) Torsdag er der den traditionelle (og megte vigtige) fodboldkamp kl. 15.00 ned personale >< elever med efterfølgende vandkamp og fest om aftenen. Fredag er der brunch i gruppen og kl 10.00 mødes hele skolen nede i gymnastiksalen til dimenssion, hvor 3. års eleverne får deres hue på. 


I ønskes alle en skøn weekend. 


Mange hilsner gruppe 1 

<