Fritid

Når skolen slutter er der overlap i grupperne, hvor eleverne sammen med lærerne fortæller om, hvad der er sket i løbet af dagen. Ved overlap får eleverne udelt deres post, hvor de kan få deres breve læst højt. Efter overlap har eleverne stilletime, hvor de enten kan slappe af på værelset eller hygge sig med vennerne i gruppen.

Herefter disponere eleverne selv over deres egen fritid. Eleverne bevæger sig ud på tværs af grupperne, for at være sammen med vennerne. Nogle er aktive ude på vores multibane, hvor der bliver spillet fodbold, basketball og hockey, mens andre hygger sig i grupperne med at sætte hår, spille spil eller se film.

Eleverne hjælper til i grupperne, hvor de har forskellige opgaver som f.eks. handle ind, dække bord, lave mad, rydde af efter måltiderne eller vaske tøj.

I løbet af ugen er der mulighed for at deltage i de forskellige aktiviteter som f.eks. FDF, aftenskole (AOF) og badeland.

Idrætsforeningen ”Limfjorden” arrangere en dag om ugen forskellige aktiviteter, som bliver tilpasse de nuværende eleveres behov og interesser. På nuværende tidspunkt er der gymnastik/dans, fodbold og hockey.

På Limfjordsskolen har vi et elevråd, som er med til at tilrettelægge fritidsaktiviteter. Elevrådet arrangerer bl.a. pigeaften, drengeaften, bål hygge, grillaften, kreativdag og fælles spisning i ”Pyramiden”.

Eleverne er i høj grad med til at bestemme, hvad der skal ske i løbet af en weekend. Dette kan være biografen, teater, koncerter, tur i gaden eller hygge hjemme i grupperne.

Eleverne får gode muligheder for at dyrke et vel af fritidsinteresser og være en del at et større fællesskab.

På Limfjordskolen lever man et almindeligt ungdomsliv i nær kontakt med hinanden.

Vi elsker at spille hockeyVi elsker at spille hockeyEn dag på fjorden med orm og krogEn dag på fjorden med orm og krogEn cykeltur langs kanalenEn cykeltur langs kanalen.... eller en slapper i boblebadet.... eller en slapper i boblebadet