Bodel

Der er tre bo-grupper på skolen, hvor der er værelser, fælles køkken og spise- og opholdsrum.
Gruppe 1 og 2 har 12 værelser, gruppe 3 har 11. Derudover har vi en lejlighed ude i byen, hvor der er plads til 6 elever.

Sammen med kammeraterne tager eleven del i de daglige gøremål. Med den enkeltes bidrag bærer alle således en del af ansvaret for at gruppen fungerer. Pædagogerne hjælper eleverne med at lære, hvordan det er at bo, arbejde og svinge sammen med nye kammerater.

Til hver gruppe er der tilknyttet et hold pædagoger. Sammen med eleverne får de gruppen til at fungere som en selvstændig bo-enhed. I et ugentligt møde drøftes omsorgsopgaver, projekter, den enkelte elevs udvikling, og hvordan den enkelte trives i skolen og i fritiden.