Ugebrev - uge 25 - Musik -og kunstlinjen24-06-2021 - 09:30

Afslutning i skolen, musik og kunstudstilling på gangen i bodelen {#emotions_dlg.laughing}

SOMMERFERIE!!!

Kære forældre og elever.

Så er vi kommet til afslutningen af skoleåret 2020-21 - et særligt et af slagsen må vi sige!

Vi synes trods alt, at vi har haft et spændende og lærerigt skoleår med differentierede skolehold, hvor eleverne har "matchet" hinanden godt både fagligt og socialt. Vil har på Musik- og Kunstlinjen arbejdet med fælles temaer og om tirsdagen har eleverne været på linjer. Det har fungeret rigtig godt for alle.

I denne sidste uge har vi afrundet skoleåret med både faglige og sociale aktiviteter.

Mandag stod der madlavning på skemaet for det ene skolehold. Der blev handlet ind og lavet mad, og det store hold spiste sammen i klassen til frokost. Vi havde igen besøg af Rebecca, som skal starte på Limfjordsskolen efter sommerferien. Efter frokost blev der spist dessert og spillet kongespil.

På det andet skolehold handlede Freya, Anna og Niels ind til pandekagedej og gik sammen med køkkenlinjen over middag og lavede pandekager over bål - det var mega hyggeligt - og pandekager smager særlig godt, når man selv har bagt dem på bålet :-)

Tirsdag sluttede vi af på linjerne - der var fuld gang i musikholdet - der blev øvet sange og optræden til skoleafslutningen. Vi fik også afrundet vores idolemne, og Sif, David, Anna, Nanna og Sebastian fremlagde det de havde arbejdet med. Det var rigtig godt!

På kunstlinjen fik vi hængt det store fælles maleri op i bodelen, ved den røde sofa og de små skitsemalerier på gangen - det ser rigtig flot ud, så læg endelig mærke til det når I kommer forbi næste gang :-) Vi havde også en lille kreativ gave til Fabienne og Pablo, vores fantastiske volontører som jo desværre forlader os efter en helt enestående indsats i dette skoleår - de har holdt humøret oppe og givet eleverne så meget i året igennem 10 mdr. - vi vil savne dem!

Onsdag Var der botræning og cafeer efter frokost.

Torsdag var eleverne på linjer indtil formiddagspausen. Freya, Niels, Anna, Julie og Jakob fik et "lynkursus" i hjertemassage, inspireret af et indslag på Ultra Nyt. Det var de meget optaget af, hvordan en pige havde reddet sin mors liv!

Efter pausen skulle koreleverne til kor, så de kan fåøvet en sidste gang, inden dimissionen i morgen. Resten af eleverne var på deres skolehold, hvor de fik afsluttet skoleåret. Efter frokost fik eleverne fri, så de kan lade op til den store fodboldkamp mellem personalet og eleverne efterfulgt af vandkamp!

Fredag var der dimission og vi fik sagt stort tillykke og taget afsked med alle de dimitterede elever (og jo jo, nogle af dem beholder vi også til næste år, da de har fået et 4. år).

Rigtig od sommerferie ønsker alle elever og personale fra Musik- og Kunstlinjen.

Nyheder <