<

Månedsbrev - Gruppe 4 - Juni - Bodel25-06-2021 - 12:00

Afslutning på skoleåret og sommerferie, juhu {#emotions_dlg.cool}.

De sidste uger af skole året er gået og vi er klar til sommerferie. Der er blevet købt tøj og bestil frisør tid så vi er klar til dimmissionen den 25. juni. Vi pakker og pakker og kører ting op på skolen og gør klar til at tømme værelser. 


Den 3 juni havde elevrådet, som Oliver og David er en del af, arrangeret underholdning i pyramiden. Vi fik besøg af "Bo og Nuller" der underholdte os med spas og musik. Bagefter var der hotdogs med det hele, til aftensmaden.

I vores juni blive weekend var vi en tur i Aalborg i storcentret og en tur på Bones og spise. Vi fik også en rundvisning i Davids nye lejlighed, han havde købt kage, sodavand og icetee til os. Det blev nydt på hans hyggelig altan med fantastisk udsigt.

Vi har haft gruppe 4 afslutning, hvor vi spiste frokost på Bondestuen efterfulgt af eftermiddags kaffe på vores egen terrasse. Onsdag d 23. juni fejrede vi Sankt Hans oppe på skolen med bål, heks, båltale og grillmad, en rigtig hyggelig aften.


Torsdag stod den på den traditionelle fodboldkamp og vandkamp. Om aftenen middag og afsked med afgangseleverne, der blev sunget og delt fotobøger ud. Vi sluttede aftenen af med diskotek og dans med. 


Fredag startede vi med fælles morgenmad i gruppen og så studenterkørsel til dimmission på skolen. 

Vi ønsker alle gruppe 4 elever tillykke med dimmisionen og held og lykke med alt det nye til David og Marius. Oliver bliver hos os et stykke tid endnu i gruppe 2.  Gruppe 4 personale siger tak for nogle rigtig gode skoleår i gruppen, vi mødes igen. God sommer til elever og forældre. 

Mange hilsner gruppe 4

<