Månedsbrev - Gruppe 2 - Marts - Bodel26-03-2021 - 12:00

Så er foråret på vej : )

Hej Alle der læser med : )

Foråret er på vej, og de lysere dage med solskin, byder på mere udeliv, i en af weekenderne blev der lavet bål, hvor der blev stegt pølser og lavet snobrød. Vi har også været på bondegårds besøg ved Anne for at se hendes nye påskelam og de andre dyr.

I Marts måned havde Idrætsforeningen arrangeret udendørshåndbold på multibanen samt stolegymnanstik i Pyramiden, til de elever der kunne tænke sig lidt sved på panden.

Elevrådet havde arrangeret en spa aften. Vi er så heldige af en af vores mødre er uddannet fodterapeut, så hun kom og ordnede fødder. Ellers kunne man få lakeret negle og få ansigtsmasker på.

Tirsdag og torsdag, hvor der er hygge i elevrummet, har der været mulighed for at lave lidt påskepynt. Torsdag før påskeferien var der påskefrokost til alle grupperne med dejlig mad.

Vi er så heldige at vi her på Limfjordsskolen har mulighed for at blive testet 2 gange om ugen elever og personale, det er et tilbud der er frivilligt, men som mange benytter, så vi kan passe på hinanden.

Vi fra gruppe 2 ønsker alle en rigtig dejlig påskeferie.

Med venlig hilsen gruppe 2