<

Månedsbrev - Gruppe 4 - Februar - Bodel19-02-2021 - 17:00

Uhhh det er koldt udenfor, det passer godt med vinterferie ;O)

Årets korteste måned er snart slut og vi siger farvel til Olivia i gruppe 4. Pr 1. marts flytter hun til Sofiebo, vi ønsker hende alt det bedste fremover. Torsdag d 19/2 holdt vi afskeds fest i gruppen for Olivia, hun gav pizza. Frokosten havde Olivia også bestemt og hun havde bestilt burgere hos Heidi i stor køkkenet. 


I månedens enkelte blive weekend, startede vi med fredag at gå en lang tur som Oliver havde planlagt. 

Lørdag skruede vi tiden tilbage til 1985, det betød at computere, Ipad, mobiler og smartwatches blev lagt væk. Der var ingen streaming af tv programmer, så det var heldigt at alle gerne ville se "Danmarks Indsamlingen" på DR1.

Vi spillede Matador og lavede lørdagskylling til aftensmaden, med citronfromage til dessert. Søndag fortsatte projektet med en "søndags køretur" ud i det kolde blå, rundt i nærområdet. 


Vores nye studerende Caroline kom med donuts fra Bronuts en eftermiddag. Hun havde hørt at der var snakket meget om at det ville eleverne gerne prøve. De levede helt op til de forventninger der var, alle var begejstret. 


En onsdag aften havde elevrådet, hvor Oliver og David er med, havde arrangeret en Airhockey turnering og spil aften, det var rigtig hyggeligt. 

 

 

Den 28/2 tager Mette i mod i gruppen

Den 14/3 tager Lotte i mod i gruppen

 

Vi ønsker jer alle en dejlig vinterferie.

Hilsen Gruppe 4

 


Nyheder <