<

Ugebrev - uge 37 - Gult hold11-09-2020 - 11:00

Træskibsfestival, cykelteori og sørøversange og sørøvere uhh!!....

Kære læsere

Så er der igen gået en uge her i sørøverlandet. Hispaniola toner frem i musiklokalet, og vi arbejder koncentreret med "Skatteøen".

Mandag havde vi besøg af vores forstander Jens i midtermodulet. Han var med til at gennemgå cykelteori til den forestående cyklistprøve. Efter frokost prøvede vi i praksis hvor vi cyklede til havnen for at se de flotte træskibe som skulle være med i træskibsfestivalen ankomme til Løgstør havn. De var super flotte.

Tirsdag var der afgang til havnen allerede før morgensangen, for at komme ned og se starten på træskibsejladsen. Det var et flot syn, Resten af dagen var der arbejde med Skatteøen, sange og materialer....

Onsdag var der botræningsdag, og efter frokost var der cafeer. Spilcafe, motionscafe og Kreacafe. 

Torsdag havde vi travlt med at øve videre på sangene til Skatteøen. De fleste elever er ved at være færdige med at læse bogen. Vi har fundet kostumer i kælderen . . og en forestilling begynder at tage form . . det er spændende hvad det hele ender med!!!

Fredag var der svømning, ridefys og bevægelse på skemaet fra morgenstunden. Efter 10-pausen havde vi Ultra Nyt og ugebrev. Herefter arbejdede vi på et skilt til skibet HISPANIOLA . . :-)

Hiv Ohøj - og God weekend til jer alle :-)

Fra Gult Hold - Kent og Annemette

Nyheder <