<

Ugebrev - uge 21 - Gruppe 419-05-2020 - 16:18

En kort uge - nu har vi Kr. Himmelfarts ferie :-)

Kære alle :-)

Vi har haft et par gode skoledage i Gruppe 4 :-)

Hver dag starter vi med morgenrengøring og herefter morgensang med Phillip Faber. Det er blevet en god rutine. 

Mandag gik morgengåturen til Kroghs cykler, da Olivia skulle have tjekket bagbremsen på sin cykel og skolen havde 4 cykler til reperation derhenne. Vi fik afleveret og afhentet cykler til skolen, det var fint. Efter 10-pausen hørte vi Ultranyt og snakkede om de aktuelle nyheder. Alle i Gr.4 følger med stor interesse med i åbningen af Danmark. Herefter gik vi i gang med at lave en liste over kendte "fuglesange" - vi fik lyttet til og sunget en hel masse sange og fik skrevet tittler og tekstforfatterne ned på sangene - og vi er ikke færdige endnu! 

Vejrguderne havde lovet regn, men til vores held holdt det tørvejr, så vi kunne komme ud at cykle en hel time. Olivea fik også hendes hendes cykel hos den venlige cykelhandler, som ikke tog betaling denne gang :-)

Tirsdag havde vi planer om at lave bålmad, så Hanna og Josefine lovede at handle ind til formålet.

Så tirsdag gik vi en lang morgentur til fjorden og herefter gik vi i gang med at forberede bål og karry kylling. Hanna og Oliver satte det nye Bonfire bålsted op og lavede bål. De fik lært at reklamer IKKE dur til optænding! Vi fik afprøvet den nye bålgryde. Det gik super godt. Josefine, David og Olivia stod sammen med Annemette for alle forberedelser af maden. Maden blev super lækker og til dessert fik vi lækre skumfiduser uhmm.. 

Flere af de unge mennesker er udfordret, når det handler om at blive beskidte og komme til at lugte af røg - men der blev hygget ved bålet - og tøjet kan jo heldigvis vaskes og det samme kan håret ;-)

Onsdag er der botræningsdag og herefter ferie :-)

I ønske alle en dejlig lun Kr. Himmelfart :-)

Mange hilsener fra unge og gamle i gr.4 

 

<