<

Ugebrev - Uge 21 - Gruppe 218-05-2020 - 08:27

En kort uge ....

Kære læsere

Så er det en lille kort uge der er igang.

Mandag: For en gangs skyld blæste det næsten ikke på vores morgentur. Alle var friske både gå-folket og cyklisterne, og et par stykker nåede at cykle 10-11 runder på morgencykelturen. Det andet cykelhold cyklede afsted til cykelsmeden. Han kunne heldivis hurtigt hjælpe med at ordne kæden på C.E´s cykel. Efter pausen var der læseværksted, motorik. Udeholdet var i gang med at fjerne grene og mos fra Multibanen. Under det grønne blev der fundet både larver og orme. Til frokost spiste vi en lækker jægergryde med ris - men vi fandt aldrig jægeren! {#emotions_dlg.wink}

Over middag kunne man vælge mellem forskellige værksteder: tegne, spille eller boldspil/motion.

 

Tirsdag gik turen til Vejlerne, efter at vi havde sunget morgenens 2 sange med Philip Faber. Det var en dejlig tur, hvor det grå og kedelige vejr efterhånden blev til dejligt solskinsvejr. I vejlerne gik vi på træstierne/gangene ud til et lille hus, hvor vi kunne kigge ud over vandet i de medbragte kikkerte. Vi fik selvfølgelig også formiddagskaffe på turen. 

Hjemme igen var der saml-selv burgere til frokost. Det blev dog personale saml-selv burgere, da eleverne jo i disse Coronatider får tallerkenservering. Men lækre var burgerne nu alligevel.

Efter frokostpausen blev der tid til forskellige aktiviteter: Der blev spille petangue, arbejdet ved iPad og PC, spillet kegler på gangen, læst og malet en interaktiv tegning. Vi var alle lidt trætte efter den friske luft.

 

<