Ugebrev - Uge 1216-03-2020 - 14:48

En noget anderledes uge!

Kære Alle

Mandag morgen - sikken en stille skole. Der var blot 7 elever, men de var til gengæld klar til at komme til morgensang. Herefter nød vi morgengåturen, der var ekstra lang, da vejret var så dejligt.

Tirsdag skal vi på tur, så Mikkel og Steffie tog Simon, Jakob, Niels og Fredrik med ud for at pakke alle båltingene ned, så de er klar til turen. Maria, Anna og Ida spillede forskellige spil UNO og rimespil. De syslede også med nogle småting hver for sig inden frokost.

Efter pausen cyklede alle drengene en tur, mens pigerne besøgte Løgstør Skole helt nye legeplads, som vi jo havde helt for os selv. Det var dejligt at prøve gynger, vipper og klatretårne. Da drengene var færdige med at cykle, kom de også forbi legepladsen. Vi havde taget små pakker med rosiner med, som Ida delte ud til alle. Det har været en dejlig dag med sol og godt humør.

Tirsdag var tur dag, så alle elever gjorde sig klar, og vi fordelte os i busserne, så der var gooood plads til alle. Vi kørte til Arden Naturlegeplads, hvor der er en tarzanbane og overdækketbålhytte. Mikkel startede med at tænde et langt bål, og så var der hurtigt kaffe og lune boller til formidagsmad. Bagefter besøgte Maria hestene, mens andre begyndte at lave trylledej, som vores frokost skulle pakkes ind i. Bagte kartofler, Bagt selleri og bagt kalkunsteg med ramsløg. Vi kæmpede noget med trylledejen, men der var heldigvis mange, der gerne ville hjælpe. Simon og Jakob var meget glad for svævebanen, og den brugte Anna og Niels også mange gange. Fredrik fandt rigtig mange pinde, som kunne have været så dejlige at få med tilbage på værelset, men de kunne ikke være der allesammen... Ida synes, det var dejligt at sidde ved bålet og synge sange med et tæppe over sig, da solen ikke lige havde lyst til at skinne. Vi var også henne og give dådyrene gulerødder. Maden blev rigtig god, selvom det var svært at forestille sig, at det kunne spises, da det lå inde i bålet og var helt sort.

Da vi var færdige med at rydde op efter maden, og alle havde prøvet alle tingene, var det blevet tid til at køre tilbage til Limfjordsskolen efter en dejlig dag fyldt med luft og røg fra bålet...

Onsdag var almindelig botræningsdag

Torsdag

Torsdag måtte vi dele os op, da det ikke længere er tilladt at være mere end 10 prs sammen. Drengene tog på stranden med thermokander, og så hjem til bål hvor vi grillede hotdogs. Dagen blev sluttet af med en god fodboldkamp under den flotte sol.

Pigerne kørte til vilsted Søgård med picninckurv. Her gik vi en lang tur ved søen under forårssolen. Da vi kom hjem spiste vi hotdogs til frokost og lavede biograf på storskærm. Her så vi otto er et næshorn.

Fredag

Fredag har vi gået morgentur, haft morgensamling og lavede formiddagsvogn. Efter formiddagspausen har vi haft ugebrev, og til sidst en stor omgang banko :)

Vi ønsker jer alle et godt helbred, og en god weekend!