Ugebrev - friluftsliv - uge 607-02-2020 - 10:40

Svømmestævne

Mandag:

Vi sætter pris på det praktiske her på linjen, lige meget om det er lange gåture, hårdt håndværk eller sjove øvelser i naturen. Denne mandag er vi kommet nærmere målet med fugletræet. Nu mangler vi ikke meget før vi kan hænge det op på endegavlen. Selvom fugletræet for tiden er linjens store projekt, så når vi også en masse andre ting. Vi lærer eksempelvis også en masse om bål, venskab og fællesskab.

Tirsdag:

Så blev det endelig dagen, hvor det store svømmestævne skulle stå!

Onsdag:

Dagen bød på botræning. Nogle heldige elever fra gruppe 4 og gruppe 1 var "Med skolen i Biografen", hvor de så filmen "Hacker".

Torsdag:

Friluftslinjen har arbejdet rigtig godt det sidste stykke tid, og har været meget engageret i vores byggeprojekt. Derfor synes vi, at det var blevet tid til en hyggelig og afslappende dag på linjen. Vi skulle "med skolen i biografen", hvor vi så "Ternet Ninja". Det var en film, som flere af eleverne kendte i forvejen, men samtidg en rigtig sjov film, som vi sagtens kunne holde til at se igen. Filmen, selvom den er sjov, berører også flere relevante tematikker som det at lære at stå på egne ben samt moralske problemstillinger. Hvad er rigtigt og forkert? Hvornår skal man følge egoismens vej, og hvornår skal man være noget for andre? Det gav anledning til nogle snakke om humor vs. alvor.

Frokosten var derfor skubbet til kl. 13. Efter den forskudte pause var der en lille smule kor eller motion for resten.

Fredag:

Færdig med svømmetider for denne gang. Denne fredag blev der blot svømmet baner i et roligt tempo uoven på svømmestævnet i tirsdags. Vi fik skrevet og læst ugebrev samt set billederne fra ugen, der er gået.

Næste uge byder på emneuge, nemlig "Uge Sex". Her vil eleverne blive underviset på deres linjehold og blive uddelt på nogle mindre hold, der skal undervises af skolens seksualvejleder. Vi kommer til at arbejde med teamer som "Personlige grænser" og "det private rum vs. det offentlige rum".

GHod weekend ønskes i alle af personale og elever fra Friluftslivslinjen!