<

Ugebrev - Musiklinjen - Uge 210-01-2020 - 10:30

Godt Nytår - vi er igang igen :-)

Kære Læsere

Rigtig godt nytår til jer alle.

Så er vi igang igen efter en dejlig juleferie.

 

Mandag startede vi ud med at snakke om ferien. Vi snakkede om julegaver, og alle de mange ting som er sket i løbet af de sidste 2 uger. Så gennemgik vi dagsprogrammet med morgengåtur, startsangen og bevægelse til musik som 2 af eleverne valgte. Herefter øvede vi sammenspil, og vi fokuserede på rytmer, taktslag og det at spille på samme tid og lytte til hinanden. Det er en svær øvelse, men det lød rigtigt godt. Bastian havde været så heldig at få en trompet i julegave og det blev fremvist på flotteste måde både ved syn og hørelse....

Efter frokokst var der motion i gymnastiksalen, hvor vi træner vores forskellige motoriske færdigheder igennem forskellige øvelser, heriblandt boldspil af forskellig art. Vi sluttede en dejlig mandag af med afspænding til dejlig musik.

 

Tirsdag var vi igen i hopla. Bastian skulle i praktik i køkkenet, og Maja skulle starte sin praktik ved Fakta i Løgstør. De resterende som var tilbage fortsatte med trommesammenspil, og øvede i at spille i takt til et hjemmekomponeret beat fra det store anlæg. Samtidig trænede vi i at spille højt og svagt. Det skulle vi skiftes til at styre i midten af rundkredsen, og det var mega sjovt at være med til.

Efter forkost gik vi igang med faglige opgaver, hvor der blev læsetrænet, skrivetrænet og øvet matematik på computeren. Vi sluttede som vi plejer med afspænding.

 

Onsdag var det så værelserne som skulle endevendes da vi havde botræning. Vi fik gjort godt rent og der blev handlet ind osv. Efter frokost var der spilcafe, boldcafe eller kreacafe. Alt efter valg og hvad man havde lyst til at arbejde med.

 

Torsdag er jo vores faglige dag. Her blev igen knoklet med opgaver på computeren, der blev læst mange sider, og der blev skrevet mange bogstaver og ord. Det kan virke lidt uoverskueligt, men der er altid hjælp at hente og så når man i mål. Vi havde lidt sjov med at det er en god ide at have en "Ja-Hat" på, da det gør det hele lidt nemmere...

Til frokost havde vi fællesspisning i pyramiden, hvor Heidi havde lavet dejlig mad sammen med sine praktikanter.

Efter frokosten var der korøvelse - den første i år. Det gik rigtigt godt og vi fik pudset stemmerne af igen. For dem der ikke var til kor, var der motion i gymnastiksalen. 

 

Fredag er svømmedag, ridefysdag og sansemotoriskdag. Der sker mange ting sådan en fredag morgen, alt efter om man skal svømme eller ej. Vi skal jo snart til svømmestævne, så der blev selvfølgelig trænet mange baner svømning for dem som skal med til det. Vi sluttede ugen af med at læse ugebrevet, se billeder og samle op på denne dejlige første uge i 2020. 

 

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend, og vi glæder os til endnu en fantastisk dejlig uge på musiklinjen i næste uge.

Mange Hilsner fra os alle på musiklinjen.

Nyheder <