Ugebrev - Friluftsliv - Uge 210-01-2020 - 10:30

Fuglehuse, heste ????

Mandag

Efter årets første morgen gåtur til vandet gik vi straks igang med værkstedsarbejde - Ingen tid at spilde.
Udenfor spiser fuglene løs af vores hjemmelavede fuglekugler, og indenfor har vi travlt med at bygge de sidste fuglehuse færdig således at fuglene kan få et godt sted at bo.
I klassen snakkede vi også lidt om hvad de næste uger kommer til at byde på, vi har nemlig arrangeret at komme ud og ride et par uger frem, hver torsdag. Det bliver spændene at prøve!

Tirsdag

Det blev en dejlig gåtur til morgen. Vi gik gennem skoven og kom forbi stedet, hvor der før jul lå et væltet træ. Nu var træet blevet savet og fjernet. Man kunne tælle træets årringe - og vi talte 50 ringe! Hvor gammelt er træet så? Tilbage i klassen blev der hygget med Wii i pausen. Derefter så vi et billede af et stort gavl-træ med mange fuglehusepå. Sådan som vores fuglehuse kan komme op på en mur, hvis vi får lov at hænge dem op på skolen? Så gik alle i gang med at bygge deres fuglehuse færdige og gik i gang med at pudse husene, så de bliver klar til at blive malet. Der var god aktivitet også efter frokost. Her fik nogle øvet sig i at flække brænde til tynde optændings-pinde. disse pinde skal bruges til at lave flotte bålmodeller af.

Onsdag

Udenfor blæste vinden under en flot solrig himmel - og indenfor blev der støvsuget, vasket gulv og støvet af til ugen Botræning.

Torsdag

Torsdag blev holdet delt i to. Peter, Simon, Victor, Karla og Martin tog med Karen ud til Vildsted, hvor de havde en aftale med Bo om at ride. Resten af holdet blev tilbage på skolen sammen med Mikkel og Thomas. Her lavede de faglige opgaver. Næste torsdag bytter vi. Holdet, der blev hjemme var også ovre i pyramiden og dække bord, da hele skolen havde fællesspisning. Efter frokost var der fælles oprydning inden pause, og bagefter var der kor for korfolkene og forskellige motionscafeer for resten.

Fredag var der svømning og ugebrev.

God weekend ønskes alle af Friluftslivslinjen :D

Kent og Jesper:

-        Pakker svømmetasker (drenge/piger) + tager taskerne med (Kent)

-        Tager skolens kamera med (Jesper).

-        Står for oprykningsheats i samarbejde med – ajourført med tider, hvem der er gået videre osv. (Husk skriveredskaber + udprintet heatskema)

Nyheder <