Ugebrev - Musiklinjen - Uge 4508-11-2019 - 09:00

Øvning til julekoncert, faglige opgaver og nye instrumenter.

Kære læsere

Mandag startede som vi plejer med godt humør og "dårligt vejr". Da vi ikke lige var i humør til regnvejrs-gå-tur valgte vi at blive friske med at spille bowling på Wii.... Det gik forrygende og en god start på mandagen. Efter gennemgang af dagsprogrammet startede vi op med sang og dans. Vores projekt til juletiden tager form, og det er mega spændende at være med til det engagement som alle eleverne har i processen med at komme med inputs til emnet, få struktureret og udformet det helt rigtige som vi skal lave..... Vi løfter altså ikke sløret for det endnu, så I må vente lidt mere. Efter frokost var der motion i gymnastiksalen, hvor vi trænede med bold og rytmik. Dagen sluttede med guidet meditation og afspænding, hvilket er noget som alle vores elever har meget stort udbytte af.

Tirsdag lignede meget mandag, men i stedet for wii'en var det gåtur, da vejret var super godt. Igen fik vi gennemgået dagsprogrammet, og fulgte så det igennem dagen. Der blev endnu engang arbejdet med juleemnet, og tilfældigvis kom Friluftlinjen forbi undefor vores lokale, så vi åbnede døren og inviterede til mini openair "koncert". Det var rigtig sjovt! Efter frokost arbejdede vi med digitale trommebeats, og vi fik hver lov til at lave vores eget beat. Det var mega sjovt, og vi fandt ud af, at man kan bruge det når man laver (JULE-) RAP f.eks.

Tirsdagen sluttede som vi altid gør, nemlig med afspænding.

Onsdag var der så botræning. Endnu engang blev værelserne endevendt og rengjort. Vi er faktisk ret gode til det. Dog havde vi en lille ændring i det normale onsdagsprogram, idet vi havde lagt en øvesession ind over middag for de elever i koret, der havde tid, overskud og lyst til det. Vi har jo en julekoncert d 12 december kl 19.00 i Løgstør Kirke, som vi øver til, og så er vi blevet spurgt, om vi vil give koncert i Overlade Kirke d.20/11 kl.19.00 , og det har vi selvfølgelig sagt JA til, så vi har travlt med øvningen.

Torsdag var faglig-opgave-dag. Men fra morgenstunden havde vi besøg af Magnus og Martin fra Vestermarkskolen i Aars. De kom for at se hvordan vi arbejdede i skolen. Det var super hyggeligt, og der var også gensynsglæde fra bla Carl-Emil, Sif og Jakob som alle tidligere har gået på Vestermarkskolen. Da de var gået igen, skulle vi åbne de 4 STORE pakker vi havde fået på Musiklinjen. Det var spændende! Der var et nyt El-Trommesæt og nyt scenelys i, så nu kan vi lave det helt store show ;-D

Efter formiddagspausen arbejdede alle elever med faglige opgaver både på computer og i bog/papirformat. Det er en dejlig formiddag, hvor der er lidt mere ro i musiklokalet end ellers de andre dage. Efter frokost var der kor for kordeltagerne, og motion for de elever der ikke er med i koret.

Fredag. Det begynder så småt at tage form med svømmetider. Vi er begyndt at tage tider på eleverne så de kan være klar til svømmestævnet i Aars i 2020. Det bliver spændende og det går stærkt. Det er meget dygtige svømmere, vi har på skolen. Samtidig med svømningen er der også gymnastik for dem som ikke skal til svømning, og der er ligeldes ridefys. Fredagen slutter af med højt humør og ugebrevet, hvor vi samler op hvad der er sket i løbet af ugen, og samtidig begynder vi at spore os ind på, hvad der skal ske i næste uge.

Vi ønsker jer alle en rigtig god weekend med masser af godt humør og god musik.

Elever og lærere på Musiklinjen

Nyheder <