<

Månedsbrev for september fra gruppe 2 bodel04-10-2019 - 12:00

Puha vi har haft travlt:)

Hej alle der læser med ??

Så gik september måned også, det har været en måned med fuld fart på.

Vi har været i gang med at forberede os til skolens 50-års jubilæum, hvor temaet har været 60’erne. I ugen op til jubilæet, har der været emneuge hvor temaet også var 60’erne. Her skulle der forberedes en masse til jubilæet. Vi har været på museum og hørt en masse 60’er musik, der er blevet klippet og klistret, malet og lavet billeder og videoer.

Onsdag var der koncert med skolen kor i kirken, torsdag var der åben hus med hoppeborg, pølsevogn og lækkert kagebord og en masse gæster. Lørdag sluttede vi af med et brag af en fest i Lanternen, hvor vi spiste lækker mad og gav den fuld gas på dansegulvet til bandet Drenge på tur.

Hverdagen er ellers gået med de aktiviteter der nu er i løbet af ugen (se ugebrev fra uge 39). Botræningen er begyndt at køre rigtig godt, der bliver gjort rent til den store guld madajle og bagefter handlet i byen. Floorball er også begyndt, for dem der har lyst til lidt sved på panden om torsdagen.

I september har der også været en del fødselsdage, som vi har fejret. En af eleverne havde i den forbindelse inviteret Michael Bak til at komme og synge, så der blev danset og sunget med.

Weekenderne er gået med bowling, massere af hygge og fælles madlavning, samt gå ture.

<