<

Månedsbrev - Gruppe3 - september -bodel04-10-2019 - 11:18

September måned gik og hvilken måned det var.

Den sidste fredag i august havde vi forældredag. Det var en super fin dag. Vi fik bl.a. fortalt om vores introtur. Vi snakkede også om vores planer for den jubilæumsuge vi lige har afholdt.

Fødselsdage har der været en del af i september. Katrine blev 21 år den 5 september. Det fejrede vi i weekenden lige efter. Bastian blev 19 år den 10 september. Hans bedsteforældre var her med boller og kagemand til hele gruppen.. Lækkert. Maja havde også fødsesldag. Det var den 25 hvor hun fik lidt en speciel gave. Der var nemlig jubilæumskoncert i Løgstør kirke, så hun fik mange gæster. Derudover havde Marius fra gruppe 1 fødselsdag og i den forbindelse var der en overraskelse i pyramiden med Michael Bach. Det var super fedt og mega underholdende.

Vi har lavet lidt forskellige sjove aktiviteter i løbet af september. Bl.a har vi været kreative med trylledej, "ringridning" på vores nye sofacykel og haft Mexikanerfest med de andre grupper i en af weekenderne, lavet mini pizzaer, samt forberedt udsmykningen til jubilæumsfesten. Her i gruppe 3 dryppede vi stearinlys - både i vandskåle og på vinflasker.

Vi har møder i gruppen hver mandag. Her snakker vi bl.a. om det at være voksen og have ansvar når nu man bor så mange sammen som vi gør. Derudover er der stadig sportsaktiviteter mandag, onsdag og torsdag. Vi er kommet godt i gang med floorball i Lanternen. Det er mega fedt. Vi sørger jo selvfølgelig også for at der ser pænt og rent ud både på værelserne og i fællesarealerne.

Sidste uge stod i jubilæet tegn. Kirkekoncert onsdag, åbent hus torsdag og et brag af en fest lørdag. De første par dage af denne uge har vi alle været godt trætte.

Nyheder <