<

Månedsbrev - Gruppe 1 - september - bodel04-10-2019 - 12:00

Så er september også ved at være gået og sikke en måned!

 Kære alle! 

 

Der har været run på den sidste måned!

 

Udover de vanlige faste aktiviteter: Svømning, gymnastik/dans og floorball, har vi, som i alle jo nok ved fejret vores 50 års jubilæum. Mere om det senere!

 

Torsdag d. 12 september havde Marius fødselsdag - 18 år blev han! Om eftermiddagen fik vi lækker kagemand og saftevand. Som en overraskelse til Marius og de andre elever på Limfjordsskolen, havde Marius' forældre hyret Michael Bach til at komme på vores skole og underholde. Det var en stor succes og til stor glæde for de fleste. 

 

Uge 39 var vores store jubilæumsuge. Mandag, tirsdag og onsdag brugte vi på at forberede ting og sager til resten af ugen. 

Blandt andet at lave pynt og tage billeder som efterlignede stilen fra 1960'erne. 

 

Onsdag var der koncert i kirken. Musikværkstedet lagde ud med en optræde med "Løvernes konge". Herefter kom koret på banen som blandt andet optrådte med Joey Moe, Kim Larsen og Tommy/Rasmus Seebach. Herefter var alle velkomne til kaffe og kage på skolen. 

 

Torsdag afholdte vi åbent hus. Der var mange besøgende. Både forældre, søskende samt tidligere personale og elever, borgmesteren var der også. Først var der reception med taler og gaver. Der var masser af godt til ganen. Der var mad fra køkkenet, en pølsevogn havde meldt sin ankomst, derudover havde grupperne og køkkenet lavet et stort kagebord som havde base i elevrummet. 

 

Fredag var der hviledag.

 

Lørdag var den store jubilæumsfest som blev afholdt i Lanternen. Bandet "Drenge på tur" spillede op til dans og spillede alle de velkendte og populære sange. Derudover var der lækker mad, bar, et lykkehjul hvor der kunne vindes forskellige præmier og en "fotoboks", hvor man kunne få taget billeder, så det så ud som om man var i 1969. 

 

Rigtig god weekend!

Mange hilsner gruppe 1. 

Nyheder <