Ugebrev - uge 36 - Rødt hold06-09-2019 - 09:30

En dejlig uge med fjordens dag...

Kære alle,

Rødt hold: (Maria, Astrid, Anna R., Freya, Sasha, Ditte)

Mandag morgen til morgensang kunne vi sige velkommen til vores to nye volontører. Stefanie fra Østrig og Sabine fra Frankrig har begge valgt at bruge et år af deres liv på frivilligt arbejde her på vores skole. Det er super flot, og vi er sikker på, at det bliver en fantastisk oplevelse for dem men absolut også for os. Så velkomme til dem.

Ellers startede vi ud med en dejlig gåtur, hvor weekendens aktiviteter blev diskuteret. Da vi kom tilbage, var det Annas tur til at være dagens hjælper. Og der var mange forslag til ord, der starter med A, ligesom Anna. Efter pausen arbejdede vi med de fisk og planter, vi skal møde til Fjordens dag. Der blev også set fotos fra sidste års fjordtur.

Tirsdag var hele skolen til Fjordens Dag. Der kan læses om dagen og ses en masse fotos i et særskilt opslag.

Mandags læse-værksted (Ditte, Freya)

Endelig fik vi mulighed for at på alle de biblioteksbøgerne, vi havde lånt i sidste uge. Der blev læst på kryds og tværs, og vi sluttede fælles med højtlæsning.

Onsdag havde eleverne botræningsdag og onsdagscafeer over middag.

Torsdag var store skiftedag. Vi har skiftet lærer - så frem til efterårsferien er Thomas om torsdagen og fredagen med det Røde skolehold i stedet for Ylle. Vi skiftede også klasseværelse! Endelig er det lokale, vi skal være i, blevet helt færdigt. Vi havde en del borde og stole, der skulle flyttes samt aaaalt muligt andet. Det var lidt svært at indrette vores nye lokale helt færdigt, da vi stadig mangler lidt skabe, men det er dejligt, at have fået mere plads.

Freya var en tur ude at cykle på den helt splinternye sofacykel sammen med Thomas. De kørte en tur over til gr.4 på Valmuevej, for at se deres hus udefra og for at regne ud, hvor langt de har til skole.

Over middag var der kor i Pyramiden eller motion.

Fredag lignede sig selv med ridefysioterapi, svømning, musik og bevægelse - så alle har været aktive inden weekenden melder sin ankomst.

I ugebrevstimen startede vi ud med ultranyt og derefter billeder og ugebrev på hjemmesiden.

I næste uge skal vi arbejde med de ting, som vi købte ude på genbrugsstationen.

God weekend til jer alle fra det Røde Hold