Fjordens Dag 06-09-2019 - 11:03

Vi havde en herlig dag ved Limfjordsmuseet og Frederik d.7.s kanal :-)

Traditionen tro: Fjordens dag!

I begyndelsen af skoleåret har vi altid en aftale med Limfjordsmuseet og deres Naturvejleder om, at vi tilbringer dagen ved fjorden.

I tirsdags gik alle skolens elever og lærere til Limfjordsmuseet, hvor vi skulle mødes med Tine kl. 9.30. Vi blev budt velkommen og herefter inddelt i to grupper :-)

Det ene hold skulle starte med at sejle med turbåden Grevinde Danner. På turen fortalte skipperen om Kanalens historie, hvor 400 tyske arbejdere i 5 år gravede kanalen, så datidens skibe kunne komme igennem Limfjorden. Der var højt humør ombord :-) De øvrige elever gik med Tine, museets naturvejleder, til stranden, hvor der blev fundet mange forskellige slags muslingeskaller, svampe og sten . . nogle håbede at finde rav :-) Bagefter gik eleverne med Tine til kanalen, hvor der blev fanget krabber til den store guldmedalje. Kl.11 byttede holdene efter en lille pause. Da klokken var 12.00 kom Jens med vores madpakker, som vi spiste på den store plæne foran museet. kl.12.30 var Tine klar til at vise os sansebassinet inde på museet. Først blev den store hummer fodret med nogle af de krabber vi havde fanget. Det blev en dejlig dag og vejrguderne var med os :-)

Her kan I se billeder fra dagen :-)

Mange hilsener fra os :-)