Ugebrev - uge 15 - gruppe 412-04-2019 - 10:24

PÅSKEFERIE jubii...!!

Kære forældre.

I onsdags har pigerne optrådt med koret til forårskoncerten i Løgstør kirke, hvor forskellige kor fra Vesthimmelands kommune alle optrådte. De var igen en dejlig oplevelse for alle :-)

Kunst- og samfundslinjen har vi i denne uge været på virksomhedsbesøg hos Vester Thorup fiskebutik og filetfabrik. Vi fik en fin rundvisning og så hvordan de flår og renster de fisk, der kommer ind med kutterne på stranden. Vi kiggede på nogle af de flotte fisk og så hvordan rødspætter og torsk blev forvandlet til fiskefiletter. Vi købte rødspættefiletter og fiskefars med hjem, da vi skulle lave mad sammen på linjen tirsdag. Det viste sig, at eleverne var super dygtige og top motiverede for at lave mad. Menuen stod på fiskefrikadeller og ovnkartofler og rødspættefiletter med kartofler og persillesovs, begge dele med diverse tilbehør uhmm... :-)

Friluftslinjen:

Mandag havde vi besøg af Jens, som skulle se hvad vi laver på friluftslinjen. Solen skinnede og fuglene pippede, så vi besluttede os for at lave frokost over bål. Der skulle laves ild og laves mad, så alle hjalp flittigt til. Vi sad i solen og spiste vores hjemmelavede bålmad og hyggede. Det er livet! Over middag var der forskellige aktiviteter på programmet. Nogle arbejdede i klassen og andre trænede til fodboldsstævnet om tirsdagen.
Tirsdag var det meste af holdet til fodboldturnering i Arden, så der var kun tre elever tilbage på linjen. Vi tog en tur til Aalborg, hvor vi bowlede og fik sandwich. Det var hyggeligt!

Musiklinjen.

Vi har arbejdet med Samba
Vi har lavet vores trommer færdige
VI har dekoreret vores trommestikker
Vi har haft sangkvarter
Vi har snakket lidt om studieturen, hvilket vi fortsætter med efter påske
Vi har danset og sunget en del…. Det var fedt

Onsdag arbejde pigerne med faglige opgave ind til middag. Over middag var der tid til afslapning indtil kl.14, hvor koret skulle have generalprøve i kirken. Koncerten var kl.16.30.

Torsdag drog gruppe 4 igen til Vildsted Søgård, hvor de red en skøn tur i det fantastiske vejr :-)

Fredag var vi inviteret i Rønbjerg Badeland og bagefter til lækker brunch i pyramiden, hvor vi skulle tage afsked med Jytte, som går på pension efter mange år på Limfjordsskolen.

Vi vil ønske jer alle en dejlig påskeferie :-)

Mange hilsener fra skolen -

Nyheder <