Ugebrev - uge 15 - Gruppe 212-04-2019 - 10:20

Fodboldsstævne, Forårskoncert og afskedsreception

Kære Forældre.

Så er den sidste uge før påskeferien gået, og det har været en uge med både fodboldstævne i Arden og korkoncert i kirken.

Tirsdag manglede vi Mikkel, Jakob, Simon, Tilde og Peter på Linjerne. Det var i Arden for at spille fodboldstævne. Og mindsanten om de ikke kom hjem med en sejr! Så flot gået!

Kunst- og samfundslinjen har vi i denne uge været på virksomhedsbesøg hos Vester Thorup fiskebutik og filetfabrik. Vi fik en fin rundvisning og så hvordan de flår og renster de fisk, der kommer ind med kutterne på stranden. Vi kiggede på nogle af de flotte fisk og så hvordan rødspætter og torsk blev forvandlet til fiskefiletter. Vi købte rødspættefiletter og fiskefars med hjem, da vi skulle lave mad sammen på linjen tirsdag. Det viste sig, at eleverne var super dygtige og top motiverede for at lave mad. Menuen stod på fiskefrikadeller og ovnkartofler og rødspættefiletter med kartofler og persillesovs, begge dele med diverse tilbehør uhmm... :-)

Musiklinjen.

Vi har arbejdet med Samba
Vi har lavet vores trommer færdige
VI har dekoreret vores trommestikker
Vi har haft sangkvarter
Vi har snakket lidt om studieturen, hvilket vi fortsætter med efter påske
Vi har danset og sunget en del…. Det var fedt

Køkkenlinjen

Hold 1. (Tilde, Marius, Maria og Ditte)

Mandag: Køkkenlinjens dygtige elever er ved at være færdige med at tage køkkenkørekortet. Vi brugte formiddagen på at gennemgå den viden og de forskellige færdigheder, de har lært - og det er ikke så lidt. Bagefter blev det hele skrevet ind i det fine kørekort, som blev printet - med billede og det hele - og lamineret.

Tirsdag: Marius og Ditte viste stolt deres køkkenkørekort til morgenmad. Efter morgengåtur gik vi i køkkenet og begyndte at lave boller i karry til studieturen. Der blev hakket gulerødder, blegselleri, æble og løg i store mængder, både til farsen og til sovsen. Der var mange elever, der gerne ville smage til, og både Maria og Marius godkendte det. Over middag lavede vi videre på opskrifterne, og vi fik igen besøg af Carl Emil. Han og Ditte valgte at gå en tur i solen. Ditte viste Carl Emil vores morgenrunde.

Friluftslinjen:

Mandag havde vi besøg af Jens, som skulle se hvad vi laver på friluftslinjen. Solen skinnede og fuglene pippede, så vi besluttede os for at lave frokost over bål. Der skulle laves ild og laves mad, så alle hjalp flittigt til. Vi sad i solen og spiste vores hjemmelavede bålmad og hyggede. Det er livet! Over middag var der forskellige aktiviteter på programmet. Nogle arbejdede i klassen og andre trænede til fodboldsstævnet om tirsdagen.
Tirsdag var det meste af holdet til fodboldturnering i Arden, så der var kun tre elever tilbage på linjen. Vi tog en tur til Aalborg, hvor vi bowlede og fik sandwich. Det var hyggeligt!

Onsdag:

Onsdag var en speciel dag for alle dem, der synger med i koret.

Først havde vi almindelig korøvelse, og for dem der ikke synger i koret, var der motion i gymnastiksalen. Her blev der rigtig gået til den :)

I formiddagstimerne havde vi besøg af to lærerstuderende, Annemette og Rebekka. Det skulle se hvordan vi underviser på Limfjordsskolen.

Skolens seje fodboldspillere havde givet den gas dagen før, så de var rigtig trætte. Der blive hvilet med de nye, store og små ærteposer.

Efter de faglige opgaver og frokost, havde koret en ekstra lang pause, da de skulle ned til Løgstør Kirke for at lave lydprøve inden forårskoncerten. Vi havde medbragt frugt, kiks, juice og kaffe, så eftermiddagspausen kunne holdes i Sognegården inden koncerten kl 16.30. Det blev en forrygende koncert og vi var mega gode.

Ikke-kor eleverne var i skole over middag som sædvanlig, og da de alle var fra friluftslinjen, brugte de bla. tiden på at pakke nogle ting til den kommende studietur. Dejligt at kunne det.

Torsdag var der botræning og boundervisning. Vi arbejdede bl.a. med at hente billeder fra internettet til computeren osv..

Fredag var der svømning, og denne gang var vi i badeland, da det var sidste gang inden ferien.

Hele skolen samledes fredag kl.10.30 til reception for Jytte, da hun stopper efter 40 år på Limfjordsskolen. Her havde køkkenet dækket op med rundstykker og andre lækkerier. :) Jakob, Simon og Emilie holdte en tale for Jytte - det var de super seje til :) Det var en rigtig fin afskedsreception.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig påskeferie.

Påskehilsner fra

Elever og Lærere i Gruppe 2