Ugebrev - uge 2 - Gruppe 411-01-2019 - 10:45

Ugen der gik . . .:-)

Kære Forældre.

SKOLE:

I denne uge har der været undervisning på linjerne - og nye projekter er startet op. Hanna er startet i praktik i køkkenet hos Heidi, hun er til stor hjælp derude. Hanna fortsætter praktikken i næste uge :-)

Kunst og Samfund (Caroline, Josefine, Maja) begyndte mandag på et nyt emne om Livskvalitet. Vi så en film om en frisk gammel dame og hendes barnebarn, som boede langt væk i Alaska. Pludseligt en dag fik barnebarnet uventet besøg! - Bagefter snakkede vi om, hvad livskavlitet er? og vi gik i gang med at lave vores egne relationscirkler. Tirsdag arbejdede vi videre med relationscirklerne og så mere film om den gamle dame - Ellen. - I næste uge skal vi have besøg af en gæstelærer, der hedder Dorthe. Hun vil lave nogle nye og sjove ting med os.

Friluftslinjen

Mandag startede linjen op igen efter juleferien. Vi fik introduceret vores nye emne omkring Skraldekunst/Genbrugskunst og så en inspirationsfilm om Kreakampen på DR. Herefter gik vi i gang med at tænke over hvilke ting, hver enkelt elev gerne vil lave af genbrugsmaterialer. I de kommende uger vil vi arbejde med vores genbrugsprojekter om mandagen.

Tirsdag kørte vi til genbrugsbutikken i Oudrup og gik på jagt efter ting og dele, som kunne bruges til vores Skraldekunst. Vi fik desuden sved på panden i gymnastiksalen eller på cyklerne.

Onsdag startede koret op igen. Vi skulle glemme alle julesangene og blive klar til en masse nye sange i 2019. Det var dejligt at synge nogle gode sange. Efter pausen fik vi arbejdet godt med alle opgaverne på skemaet. Derefter var det tid for nogen at komme til fys., mens vi andre gik i gang med nogle øvelser til "Dig og mig og fælleskabet". Vi lavede opvarmning og vi skulle lære at: "Her står jeg".

Torsdag havde pigerne botræning, hvor værelserne fik en ordentlig omgang.

Fredag blev der svømmet mange baner, nu træner vi til Svømmestævnet i Års i februar.

I ønskes en rigtig god weekend :-)