Ugerbrev - uge 48 - Gruppe 430-11-2018 - 10:18

Julen sig nærmer . . i næste uge glæder vi os til JULEKONCERT!!!

Kære forældre.

Mandag og tirsdag var der fuld gang i linjerne:

Friluftslinjen:

- Mandag: Olivia var igen i praktik hos Bo på Vilsted Søgård. Her hjælper hun med hestene og rider. Vi andre arbejdede videre med vores træprojekt, hvor der bl.a. skulle brændes og gives olie. Over middag blev der slappet af med en julefilm.

- Tirsdag: Friluftslinjen tog igen på tur - denne gang kørte vi til Aars, hvor vi besøgte Fjernvarmeanlægget. Her brænder de affald af og laver varme og strøm - smart! Olivia var med os på på tur, ligesom hun er hver tirsdag. Efter besøget på Fjernvarmen kørte vi hjem til Lisbeth og spiste frokost.

Musiklinjen:

-         Vi har danset ”ryste-dans” sammen med kunstlinjen, da de manglede hjælp til at ryste spraymaling.

-         Vi har øvet musiklinjens indslag til julekoncerten…MEGET ?? Nogle øvede solosang i mikrofon, andre sang kor og spillede bjælder og nogle øvede en udfordrende rytme på trommerne…Uha - hvor vi glæder os!

-         Både mandag og tirsdag startede vi dagen med en gåtur i det dejlige kolde frostvejr

-         Vi nåede også en smule afspænding på liggeunderlag med slukket lys og roligt musik.

Kunst- og samfundslinjen.

I denne uge har vi arbejdet videre med Graffiti. Eleverne arbejder med de store formater, som er skitser til de færdige Graffitimalerier, som vi skal i gang med snart. Vi har fået afprøvet teknikken med spraymaling, det var rigtigt sjovt :-)

Vi har også skrevet en ansøgning til Jens, vores skoleleder, om vi må udsmykke skuret ved indkørslen til skolen med vores Graffiti - det har vi fået JA til - dog vil Jens gerne godkende skitserne inden vi går i gang :-)

Onsdag har hele koret været nede i Løgstør kirke for at øve sig til Julekoncerten torsdag d. 6. december. Efter frokost var nogle til Fys, og de andre arbejde i klassen, hvor de lavede stjerner af pilegrene.

Bodelen

I lørdags var gruppen en tur i Ålborg og se på julemarkedet ved Budolfi Kirke, det var en rigtig hyggelig tur. Om aftenen så vi afslutningen på bagedysten og alle var vist enige om at den rigtige vandt. Søndag kørte vi til Vitskøl Kloster og så julemarkedet, der var mange boder der solgte alt muligt, vi sluttede af med æbleskiver i munkekælderen.

Mandage har vi klub og det betyder at vi skiftes til at bestemme aftensmad og hvilken aktivitet vi laver. Det var Hannas tur i mandags, vi fik dejlig aftensmad som Hanna lavede og så var der spa aften. Vi havde gang i fodbad, ansigts masker og maske til øjnene med varme i, det var dejligt.

Vi har også færdig gjort vores billede ramme fra Jesperhus blomsterpark. Vi har printet sort/hvide billeder ud og så er der blevet malet på dem, det er blevet et flot resultat.

Torsdag aften var vi til julehygge på skolen med juleklip, pebernødde bagning, julefilm og æbleskiver. Fredag tager vi i Jomfru Anne gade og hygger os til god musik.

I næste uge tager vi afsted på julegave indkøb onsdag, så hvis I mangler at sende julegave ønsker så er det nu. ;O)

Vi glæder os rigtig meget til på torsdag hvor der jo er julekoncert og håber at se mange af jer i gruppen efter koncerten. I må gerne give en melding på hvor mange I kommer.

Rigtig god weekend

Hilsen gruppe 4