Ugebrev - uge 44 - Gruppe 402-11-2018 - 10:35

Åbent hus i gruppe 4 fredag d.26.okt :-)

Linjestart i skolen :-)

Kære Forældre.

Skole

I denne uge har vi startet linjer op i skolen :-) Maja startede dog med et to ugers praktikforløb på Beskyttet værlsted i Løgstør. De er rigtig glade for at have hende derovre. Hun arbejder rigtigt godt i køkkenet.

Caroline, Josefine og (Maja) er startet på Kunst- og Samfundslinjen. Vi startede med et oplæg og gode snakke omkring linjens indhold. Vi snakkede om hvad kunst er og hvad vi kan bruge kunst til i vores samfund. Store spørgsmål, som eleverne kom med gode overvejelser og eksempler på. Vi gik i gang med at fremstille mapper, hvor eleverne kan opbevare deres tegninger i. Alle elever fik tegnet/klippet et profilbillede ud til forsiden på mappen, som vi gør færdig i næste uge. Tirsdag var vi på tur til Aalborg, hvor vi kiggede på Street Art. Hvor ser vi kunst i bybilledet? Det var en hyggelig tur. Vi spiste vores medbragte madpakker på biblioteket.

Hanna er startet på Musiklinjen, som den eneste fra Gr.4, men hun kender heldigvis mange fra de andre grupper, så det klarer hun fint :-) Mandag: Vi har hentet ALLE skolens musikinstrumenter, for at se hvad vi har og få det sorteret. Vi har selvfølgelig også sunget og spillet Tirsdag: Goddagsang, Introduktion til musikmappen, Rytmeøvelser, krop og bevægelse, afslapning og afspænding

Olivia og Annika er startet op på Friluftslinjen. Mandag blev eleverne præsenteret for linjen og forberedte tirsdagens tur, som gik til Arden Naturpark. Tirsdag drog linjen afsted til Arden, hvor der blev lavet frokost over bål i øsende regnvejr. De fodrede rådyrene i parken. Der var også en svævebane, som Olivia var meget glad for :-)

Onsdag var hele skolen i biografen, hvor de så filmen Jeg er William. Den handlede om en dreng, der havde mistet sin far og havde en psykisk syg mor. Filmen handler om, hvordan William klarer sig trods de dårlige odds. Den endte heldigvis godt.

Torsdag havde eleverne botræning i Gr.4

Fredag var svømmedag og vi havde engelskundervisning og ugebrevstime frem til middag.

Bodel

Tirsdag startede aftenskolen, som 5 af pigere deltager i. De har valgt musik, mad, dans og boldspil hold, i år foregår nogle af holdene på Lanternen da Års skole er under ombygning. Tirsdag delte vi også invitationerne ud til, åbent hus for naboerne fredag. Vi har snakket meget om hvormange der mon kommer, det er vi spændte på. Der blev også tid til at bage chokolade kage til på fredag.

Torsdag fik vi besøg af en af vores naboer, hun kunne ikke komme fredag, så hun kiggede forbi til kaffe. Det var rigtig hyggeligt og hun havde endda blomster med til os.

Fredag oprandt dagen for vores åbent hus arrangement og kl. 15.00 kom de første gæster og bankede på. Næsten alle på vejen kom forbi og pigerne viste rundt i gruppen, der blev hygget og snakket meget. Alle vores gæster gav udtryk for at det var dejligt at vi ville inviterer dem ind og hilse på.  Alle kom med blomster eller chokolade til os, en rigtig god eftermiddag i gruppe 4.  Om aftenen slappede vi af og så vild med dans.

Lørdag tog vi bla. en tur til Svinkløv og så hvor langt de er kommet med opbygningen af det nye badehotel. Der blæste en del da vi var nede på stranden og samle sten til pynt i vindueskarmen. Vi har en plan om at vi vi male stenene senere. Menuen til aften stod på frikadeller med syltede rødbeder som Maja og Mette havde lavet, mums. Vi så den store bagedyst sammen i stuen.

Søndag havde vi besøg af weekendholdet fra gruppe 2, vi havde inviteret dem på frokost. Det var rigtig hyggeligt, der blev også tid til et par spil Uno og en kop varm cacao inden de skulle hjem igen. Der efter gik turen op i Caravan Centret til åbent hus og et besøg i deres pølsevogn, hvor pølserne koster gratis ;O)  Vi hjalp hinanden med at finde billeder fra vores introtur, som gik til Jesper hus blomsterpark vi skal have sat dem i en ramme som hænger i stuen.

Vi har nu mandags klub hvor pigerne på skift bestemmer aftensmad og aktivitet. Det startede vi med denne mandag hvor vi også fik uventet besøg. Der kom en dame fra Tilsyn Nord som gerne ville snakke med eleverne om hvordan de har det på Limfjordsskolen og i gruppe 4. Vi bød hende på kaffe og svarede på alle hendes spørgsmål.

Onsdag fik vi besøg af Jens, han ville gerne se hvordan vi har indrettet os på Valmuevej og så spiste han aftensmad sammen med os. Vi lavede Halloween mad, bla mumier og spøgelser.

Torsdag lavede vi botræning og Mikkel Amager kom på besøg og fik en kop kaffe sammen med os. Fremover så kommer Liina vores voluntør fra Estland og er sammen med os om eftermiddag og aften. Hun har startet en yoga hold torsdag aften for alle elever.

Julen nærmer sig og dermed også julegave indkøbene. Vil I sende ønske sedler her op, med ønsker fra de nærmeste familiemedlemmer.

OBS: Husk at give besked til gruppen, hvornår pigerne kommer tilbage fra juleferien.

I ønskes en dejlig weekend mvh. Gr.4

Nyheder <