Ugebrev - uge 40 - Gruppe 2 04-10-2018 - 12:53

En uge med musik, dans, spil, ridning og faglige opgaver

Kære familie, venner og bekendte

Her får I nyt fra gruppe 2... I skolen har vi arbejdet med mange forskellige ting i ugen.

Vi har bl.a.:

- Vi har lavet danskopgaver på smartboardet

- Pelle har lavet store regnestykker sammen med Elven

- Freya har læst en bog med mange bogstaver, som handler om en der kører lastbil sammen med sin far.

- Boundervisningsholdet var til ridning på Vilsted Søgaard.

- Tilde fik lavet sin ressourceblomst

- Daniel og Pelle har haft elevkonference

- Vi har lavet faglige opgaver onsdag

- Vi havde kor om onsdagen

- i tirsdags havde Daniel fødselsdag.

- Tirsdag havde vi "spillebule", hvor vi spillede en masse forskellige bræt- og kortspil

- Onsdag så vi film: "En som Hodder"

- Jakob og Pelle har spillet basketball sammen med Elven i gymnastiksalen, og snakket med "Ben" ("Ben" er en app man kan hente til/på mobiltelefonen, som gentager alt hvad man siger)

- Vi har været til svømning.

- Vi har haft fokus på Kim Larsen, hvor vi har sunget hans sange til morgensang.

- Vi har haft musiktime, hvor vi har spillet på en masse instrumenter.

Næste uge er jo sidste uge inden efterårsferien, og vi skal snart afrunde vores introperiode, hvor hele gruppe 2 har gået i skole sammen hele ugen.

I ugen efter efterårsferien skal vi have emneuge, hvor temaet er seksualundervisning. Herunder kommer vi til at arbejde med emner som kroppen, kærester, grænser og sekualitet.

Herefter starter linjeperioden op, hvor eleverne kommer på diverse linjer om mandagen og tirsdagen. Onsdag, torsdag og fredag bliver fortsat i gruppe 2. I skal nok høre mere til linjerne efter efterårsferien.

I næste uge starter vi op med emnet om kroppen. Torsdag er der desuden ridning på Vilsted

Søgård.

I bodelen har vi holdt 17års fødselsdag for Daniel, tillykke til ham.

Fredag aften er der halbal med spisning, underholdning og livemusik. Det bliver en fest;)

Lørdag er der åbent hus, så hvis i kender nogen som kender nogen........ Så send dem herop til et kig og en kop kaffe.

Søndag er det Jacob og Anders der tager imod.

Ha en rigtig god weekend.

Mange hilsner fra elever og personale i gruppe 2